میثم مبارکه خیلی هم مبارکه ایشالله خوشبخت شی .ازت خواهش می کنم این سایتو ترک نکن.باعث میشه همیشه به خونوادت توجه داشته باشی.باعث میشه این دوران سختت یادت نره .باعث میشه یادت نره زنتو با چه مشقتی دوباره به دست آوردی.یا علی
- - - Updated - - -
میثم .من قوه تخیلم عالیه می خوام یه چند تا فانتزی بهت بدم واسه بعد از ازدواج.اولا تنها معیار زندگیت میشه کی؟مریم و دخترت.آب می خوری باید ببینی مریم خوشش می آد یا نه.شیر فهم شد؟ حالا فانتزی ها:میثم فکر نکنی خرت از پل گذشت همه چی تموم شد باید تو زندگی دست پیش بگیری پس نیفتی.نباید بزاری کارد به استخون برسه بعد فکر چاره بیفتی.ببین الکی براش هدیه می گیری همین جور بی خودی می بوسیش اگه دلیل هم پرسید می گی نمی دونم.عید و تابستون حتما می ری مسافرت .گاهی با دخترت گاهی بدون دخترت.صبحا با یه بوسه بیدارش می کنی.پهلوی هم می خوابید .تو مهمونی ها حدالامکان نزدیک هم می شینید..ولی به نظرم نمی خواد تا یه مدت تو مهمونی ازش تعریف کنی....یادش نیار....اگه یهو بیوفتی تو وادی افراط می فهمه بازم احساسی شدی.....سورپرایز های عالی داشته باش طوری که بتونی همه ی عمرت اونارو انجام بدی.....با خونوادم یه مدت تعطیل می کنی.....تا بفهمه مهم ترین آدم زندگیت اونه نه مامانت....نه که به مامانا بی احترامی کنی نه ولی هر کی یه جایی داره.....با دخالت اطرافیان فوق العاده برخورد می کنی.......جشن تولد یادت نره......تاریخ ازدواجتون همون قبلی باشه بهش بگو من تو ظاهر ازت جدا شدم ولی تو باطنم حتی بیشتر از قبل بهت علاقه مند شدم تازه فهمیدم چه گوهری رو از دست دادم....از این به بعد میشه مریمت ...بهش نمی گی مریم...میگی مریمم.....اگه صدات کرد می گی جونم نه .هان و بله و......مواظب عشقت باش همه جوره.مخلصتم میثم.رو ما حساب کن

علاقه مندی ها (Bookmarks)