خواهش میکنم
باعث تعجب هستش که دختر خانومی در مملکت ما اینقد جرئت داره که برای خوشبخت کردن خودش پا پیش بزاره قابل تحسین هستید
ببنید اینکه شما زمینه های هنری و سبک فعالیت و زمینه های کاریتون مثل هم هستش میتونه یه نکته ی مثبت براتون باشه ولی چیزی که مهم تر هستش اینه که شما باید ببنید از لحاظ مسائل و موارد اخلاقی به همدیگه میخورید یا خیر
شما دو راه در پیش رو دارید
1. توجه ایشون رو به خودتون جلب کنید
2.منتظر اتفاقات باشید که شاید طرف مقابل جلو بیاد
با توجه به اینکه گفتید که حاضرید ازشون حتی خواستگاری کنید گزینه ای اول رو باید انتخاب کنید
راه ها زیادی هستش که از طرف خانوم ها میشه مردی رو متوجه خودت کرد
با توجه به اینکه انسانی هستید محجبه و مطمئنن هم میخواید متانت و وقار خودتون رو حفظ کنید
بنده به شما توصیه میکنم برای شروع بیشتر در معرض دید ایشون خودتون رو قرار بدید به بهانه های مختلف
به عنوان مثال سعی کنید 1-2 بار با ایشون از سر کار خارج بشید ولی با توجه به وضعیت شغلی که گفتید نه باهاشون حرف بزنید نه بهشون لبخند بزنید و سعی هم نکنید که تعداد این موارد رو بالا ببرید
میتونید در محیط کار به هر دلیلی که خیلی راحت میتونید پیدا کنید در طول روز 1-2 بار خودتون رو به ایشون نشون بدید
در مراحل دیگه میتونید به صورت نامحسوس و دخترانه به ایشون نگاه هایی نچندان جلف و زننده داشته باشید
در هر صورت بهتون پیشنهاد میکنم تا جایی پیش برید که احساس کنن بهشون یک احساس دارید ولی از طرفی اگه در آینده هیچ ابراز احساسی از ایشون نبود نتونن از رفتار هاتون براتون مشکل ساز بشن و اینکه شما رو یک انسان سبک نیز قلمداد کنن

علاقه مندی ها (Bookmarks)