شما بهتره برید از همون مشاوران غربی کمک بگیرید تا اینجا وقت بقیه رو بگیرید
نتیجه تفکرات شما مبتنی بر تفکرات غرب شده یک عمل غیر مسئولانه! بچه ای که سرنوشتش معلوم نیست، دختری که معلوم نیست با شما ازدواج میکنه یا نه، خانواده هایی که این عمل شما براشون تعریف نشده است.
شما از کدوم غرب صحبت میکنی؟ از کدام غرب دفاع میکنی؟ این غربی که خانواده تک والدینی توش رواج داره؟ غربی که ته عقلشون این شده که همجنس بازی رو رواج بدن؟ بوی تعفنش هنوز منزجرت نکرده؟
بله من دینم رو فریاد میزنم چون حتی برای زندگی من و تک تک ثانیه های من بهم برنامه میده، برنامه مبتنی بر منطق و فطرتم
دین من بهم یاد داده زن برای لذت ثانیه ای نیست که تهش از سهل انگاری بچه بندازم پایین! مادر و پدر شدن حرمت داره!
دین من برای خانواده حرمت قائل هست، لذت در بستر خانواده رو تشویق میکنه، برای همخوابی زن و مرد در مسیر خانواده ارزش قائل میشه
دین من میگه شما بهترین لذت ها رو میتونی داشته باشی با همسر شرعی و قانونی خودت، اگر راه خطا بری خودت ضرر میکنی، اگر هر لذتی رو با هر کسی ببری آخرش خودت به آرامش نمیرسی،
و البته دین من میگه ممکنه در این مسیر خطا بکنی، پس وقتی خطا کردی توبه بکنه که خدا توبه پذیر هست، خدا از ما به ما مهربانتر هست، همان سنگسار هم که البته شرایطی داره کفاره گناهی هست که انجام دادیم و باعث میشه پاک به سوی خودش بر گردیم

علاقه مندی ها (Bookmarks)