به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 101

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 22:56]
    سطح
    74
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,154

تشکرشده 1,301 در 451 پست

Array
    ببخشید من این طوری میگم...
    نظر همه ی دوستان بسیار خوب وقابل احترام هستش ولی بعضی حرفا رو به نظرم با زدنش فقط داریم صورت مساله رو پاک میکنیم

مثلا این که سن ازدواج رفته بالا و درسته فراگیر شده این نباید باعث شه بخوایم اروم شیم خب همه مثل همیم باید لااقل فکر کرد این اتفاق برای خواهر و ها و برادر های کوچک خودمان و بعدش فرزندانمان نیفته درسته یه سری مشکلات هست که دست ما نیست ولی میشه با یه یه سری پیش بینی های اینا رو کمتر کرد

یا این که فکر مکینیم الان پسر 22 ساله یا دختر 22 ساله هیچی نمی فهمه شدید مخالفم...شما توی تمام تاریخ رو هم نگاه کنید میبینید کسانی که به جوان ها اعتماد کردند شگفتی ساز شدند..من یه بنده خدایی رو میشناختم توی اشناها در سن 21 عروس شد همیشه میگفتم برو بابا این میتونه مگه زندگی راه ببره ولی از وقتی ازدواج کرد تغییرو کم کم میشد به وضوح درش دید..خواستم بگم وقتی ادم ازدواج میکنه کلا سیستمش عوض میشه ...دیگه اون دختری نیست که تا لنگ ظهر هم میخوابید خوابیده بود..یا پسری که تمام هم و غمش فوتبال و رفیق واین چیزای مسخره بود و میفتند دنبال زندگی و پیشرفتشون پس این که بگیم سن ازدواج رفته بالا اتفاقا بدتر هم هست..چون ادما توی سن های کم سازش بیش تری دارند بیش تر میتونند تغییر کنند..

خانم خیال جانا از زبان دل ما سخن میگویی...منم از خانمی که خواستگاری کردم خونوادشون زحمت یه تحقیق ساده رو ندادند وسریع رد کردند چون من سن کمی دارم و چون من تازه اول راهم و.. ولی چوبشو فردا باید اون دختر الکی الکی بخوره واقعا افسوس خوردم و داغ دلم تازه شد...

خانم مینوش دلیل خواستگار نداشتن یه دختر خیلی چیزا میتونه باشه...اون دخترهایی که سر سنگین نیستند و.. که تکلیفشون مشخصه...ولی دختر های نجیب و با عفتی که میگند برای چی با این که اهل رابطه نیستیم و.. چرا خواستگار نداریم میخوام بگم همه ی ما هرم سنی جمعیت رو قبول داریم بعدش هر چی رو به سن های بالاتر میایم تعداد کم تر میشه حالا پسر ها اونایی که شرایط ازدواج رو دارند میان اکثرا از دخترای سن از خودشون کمتر خواستگاری میکنند و این باعث میشه خود به خود تعداد پسرا کم تر بشه برای دختر هایی که در سن ازدواج هستند..از طرفی الان شرایط طروی شده که اکثر جوون ها فکر ازدواج ندارند ازدواج رو محدودیت میدونند وقتی میبینند خیلی راحت میتونند با دوستی با یه سری دختر دیگه نیازهاشون رو رفع کنند دیگه به ازدواج فکر نمیکنند و میفتند دنبال دوستی با دخترهایی که شما میگید(یعنی اون دختر ها هم به خودشون ضربه میزنند و هم به دخترهای با عفت !! چون وقتی اونا خودشونو راحت عرضه نکنند جوون ها بیش تر به فکر ازدواج می افتند چی با خودشون چی با دختر های دیگه ) چرا اینا با این که مثل ما نیستند بر عکس دوروشن بیش تر پره و.. ولی مگه دورشون پر از چه پسرهایی هستش اکثرا سو استفاده اونایی هم که منجر به ازدوج میشه چون درگیر روابط احساسی میشند و اگه به ازدواج ختم شه اگه بدبخت نشند به اون خوشبختی که از راه درستش میتونستند برسند نمی رسند... خلاصه توی همین دختر هایی خوبی که پسر ها برای ازدواج در نظر میگیرند واقعا از حق نگذریم چهره هم خیلی براشون مهمه البته هر چی سن بره بالاتر برای پسر ها این اهمیت کمتر میشه...چون مثلا من خودم توی همکلاسی هام کلی دختر خوب میشناخستم که میدونم خواستگار ندارند یکی یا قدش کمی کوتاه تر بود یکی یا یکم زیبا نبود ... دیگه شما فکرشو بکنید وقتی این نسبت خیلی نا نتعارف هستش دست پسر ها باز تر میشه و مورد های بیش تری برای ازدواج دارند و خیلی چیز ها رو در نظر می گیرند و..

ولی خدایی که از همه چیز زوج افریده فکر همه رو کرده..

این که فکر کنید چرا خواستگار نداریم و...دردی رو دوا نمیکنه...به هر حال همه ی این شرایط دست به دست هم داده.... اگه شما میدونید همه چیزتون درست هستش و.. پس بدونید ایراد از شما نیست یه جای دیگه ی کار ایراد داره که لزوما از شما نیست..پس پرای چیزی که وجود خارجی نداره چرا ناراحتی ؟؟!! و اصلا نمیشه براش حلی پیدا کرد چون سوالی اصولا وجود نداشته...

کلا کاش خونواده ها یکم بچه هاشونو با شرایط سخت تر بار بیارند و زودتر وقتی به جوان خوب وسر به راه پیدا میکنند شرایط ازدواجشون رو فراهم کنند و اینا این قدر همون اولش درگیر کار وزندگی بشند که دیگه هیچ وقت به گناه و اینا فکر هم نکنند و.. این طوری شرایط برای هممون بهتر میشد و میشه...جوونی که به گناه بیفته هم دیگه به ازدواج فکر نمیکنه هم ازدواج کنه باز ممکنه دوباره گناه کنه و خودمون شرایطو بدتر میکنیم...

انشالله خدا خودش کمک کنه.

2. 7 کاربر از پست مفید فدایی یار تشکرکرده اند .

anisa (دوشنبه 26 خرداد 93), fariba s (دوشنبه 26 خرداد 93), meinoush (دوشنبه 26 خرداد 93), هستی مسافر (پنجشنبه 04 دی 93), veis (دوشنبه 26 خرداد 93), اقای نجار (پنجشنبه 04 دی 93), خیال (دوشنبه 26 خرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)