به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 101

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 28 آبان 97 [ 09:43]
    سطح
    63
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 159
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,224

تشکرشده 1,090 در 430 پست

Array
    سلام عزیزم منم قبلا حس شمارو بیشتر داشتم شرایطمم مثل شماست تحصیلات شغل زیبایی خوانواده خوب و تحصیلکرده
    خواستگار هم داشتم ولی هیچ کدوم رو مورد خوبی ندیدم پس با نداشتنش زیاد فرقی نداره مهم کیفیتشه حالا میخاد 100 تا بیاد یا یکی .
    تازه تجربه یه نامزدی بد رو هم داشتم . من تو خونوادم تقریبا دختر مستقل و ازادیم و فکر میکردم اگه ازدواج کنم خیلی مستقل تر میشم و زندگی بهتری خواهم داشت در صورتی که تجربم بهم ثابت کرد کاملا در اشتباهام پدر و مادر هر چقدر هم که سرکوفت بزنن باز پدر و مادرن میدونی که برات دل میسوزونن ...اطرافیان هم که اصلا اهمیت ندارن... اما سرکوفت شوهر یه چیز دیگست اگه خدای نکرده ازدواج مناسبی نداشته باشی همش باید حسرت روزای مجردی و ازادیتو بخوری ...
    پس بهترین کار اینه تا زمانی که مجردی ازش لذت ببری و اگر زمانی مورد مناسبی مخصوصا اخلاقی برات پیش اومد و ازدواج کردی بازم تا اخر عمرت خیالت اسوده باشه ....
    وگرنه شب و روزت پر از استرسه داغون میشی من تجربشو داشتم که بهت میگم تازه وارد زندگی هم نشدم 3 ماهم بیشتر نبود اونجوری بود اگه میرفتم تو زندگی خدا میدونست چی میشد ... در مورد رابطت هم با خودت رو راست باش اگه فک میکنی به دردت نمیخوره درنگ نکن .. برو یه جا بشین قشنگ گریه کن با یکی حرف بزن خودتو خالی کن ولی از روی احساسات ادامه نده ... فک نکن حالا اگه ازدواج کنم یه جوری کنار میام اصلا اینجوری که فک میکنی نیست مخصوصا واسه ماها که خودمون از پس خودمون بر میایم... یه مورد دیگم اینکه اگه خودت یه رابطرو بهم بزنی خیلی احساس بهتری خواهی داشت تا طرف مقابلت اینکارو بکنه پس منتظر اون نباش خودت دست به کار شو. ... شاید یه مورد خیلی خوب پیدا شد خدارو چه دیدی ها ؟

2. 8 کاربر از پست مفید anisa تشکرکرده اند .

abi.bikaran (دوشنبه 26 خرداد 93), Eram (یکشنبه 26 مرداد 93), fariba s (یکشنبه 25 خرداد 93), khaleghezey (یکشنبه 25 خرداد 93), sanjab (یکشنبه 25 خرداد 93), فدایی یار (یکشنبه 25 خرداد 93), veis (دوشنبه 26 خرداد 93), شیدا. (یکشنبه 25 خرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)