سلام
می گم آقا سعید این حرفشون که می گه بخوام یا نخوام فرقی نمی کنه ممکنه ناشی از دلخوری باشه.
به نظرم بهتره باهاش صحبت کنید.اما لحن صحبت ها مثل دو نفر که در جلسه خواستگاری هستند باشه.
مثلا اسم نامزد شما را می ذاریم:سعیده.
شما می گی: سعیده خانم من دارم برای ازدواج و... مطالعاتی می کنم . فکر می کنم باید قبل ازدواج مطالعاتی داشت. شما چه طور؟
(می فهمه شما اهل مطالعه هستین و فرد معقولی هستین.)
شما: من بر اساس این مطالعات فهمیدم دو طرف باید توقعات و انتظاراتشون را بدون رو دروایسی بگن.
حالا می خواستم بدونم شما چه انتظاراتی از من دارید؟ همین طور می خوام بدونم الان که هنوز عقد نکردیم شما انتظارتون دقیقا چیه؟
من راستش صادقانه اگر بخوام بگم گاهی نمی دونم باید چه رفتاری با شما داشته باشم. از طرفی هنوز عقد نکردیم. پیش خودم می گم شما دختر مذهبی هستین شاید درست نباشه زیاد مزاحم بشم.
از طرفی هم شیرینی خورده هستیم می گم ممکنه پی گیری نکردنم باعث سوء تفاهمی بشه .
خواستم راجع به این موضوع با هم صحبت کنیم تا به یک رابطه معقول با هم برسیم.
یک پیشنهاد هم می تونید این طور مطرح کنید. بگید : هردومون بدون اینکه فکر کنیم همسر آینده همیم بیایم تمام خواسته هامون را از همسر آیندمون بنویسم. و بعدا ناممون را به هم بدیم.
این طوری فکر کنم از این دو دلی و... راحت تر باشه.
کلا یه چیز دیگه هم به نظرم می تونید بگید که فکر نکنه آویزونش هستین و با هر رفتاری می تونه شما را برای همیشه داشته باشه. یه جور با دست پس زدن و با پا پیش کشیدن.
بگید که من فکر می کنم شما تو انتخاب من مردیدن. مانعی نداره. اگر دوست داشته باشید می تونیم بیشتر همو بررسی کنیم و مثل جلسات خواستگاری از هم انتظارات و معیارهای همو بپرسیم.
این طوری شاید احساس خطر کنه که نکنه شما را از دست بده و جذبتون بشه!
علاقه مندی ها (Bookmarks)