سلام دوستان
سلام مرجان جان
دختر قرار نیست همسرت خیانت کنه کی گفته اون بنده خدا خیانت می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟. پیش داوری نکن این گونه پیش داوری ها و قضاوت ها داغونت می کنه
من به شخصه از وقتی به سایت آمدم تغییرات مهمی در نگرشم به مشکلات ،سختیها، زندگی و ازدواج ایجاد شده .
دیگه نه خود خوری دارم نه ناراحت می شوم.
بلکه انسانهای از جنس خودم را می بینم که مشکلات و گرفتاریهای بس بزرگتر از من دارند و در تلاش و تکاپو برای حل کردن مشکل خود هستند
البته منکر نمی شوم در زمان خواندن بعضی از مطالب خیانت شدیداً ناراحت می شوم ولی آن اتفاق دیگر قرار نیست برای من پیش بیاید چرا که در همین سایت متوجه شدم چه چیزهای منجر به خیانت می شود.
اعتماد به نفس ، عزت نفس و انتخاب صحیح در زمان ازدواج و بعد هم در زندگی، زنانگی محبت و گذشت و از همه مهمتر توکل به خدا ،همه مشکلات را حل می کنه.
عزیزم تصویری که تو توی ذهنت برای زندگی آیندت می سازی تحقیق پیدا می کنه و زمان زیادی طول نمی کشه که در اون زندگی خواهی بود پس تصویر ذهنیتو بر پایه عشق و محبت بچین و از افکار مزاحم جلوگیری کن. مطالب را بخون فقط برای کسب تجربه و سعی کن احساس رو درگیر نکنی
من از وقتی به سایت آمدم برعکس تو احساس نیاز به ازدواج پیدا کردم و الانم سخت در تلاش برای پیدا کردن گزینه مناسب هستم
موفق باشید.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)