به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 52
    Banned
    آخرین بازدید
    شنبه 04 مرداد 93 [ 14:30]
    سطح
    14
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 66
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered500 Experience Points
    تشکرها
    1

تشکرشده 32 در 21 پست

Array
    بدگرفتاریای داری به نظرمن به فکردادگاه و اثبات نباش فایده ای نداره شاید فکرمیکنه تو مقصر بودی و حرفترو باور نمیکنه تنها راهی که داری اینه که بیشتر باهاش صحبت کنی بیشتر بهشمحبت کنی دلش رو بدست بیاری که این تقصیر تو نبوده
    تازه یه چیزی چطور اون با افتخار میگه قبلا خلافکرده ولی تو 1بار ناخواسته این اتفاق بد برات افتاده ایراد داره این زورگویی محضه

تو تاپیک قبلیت که گفتی شوهرتاز بقیه دخترا همش صحبت میکنه فکرکردم شایدداره شوخی میکنه باهات آخه شوهرمنم خیلی ازاین شوخیا میکنه ولی نمیدونستم این مشکل رو داری

2. کاربر روبرو از پست مفید Soheilaa تشکرکرده است .

mordad (شنبه 17 خرداد 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 24 خرداد 93 [ 20:59]
    سطح
    1
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 46
    تشکرها
    0

تشکرشده 7 در 2 پست

Array
    اگر مردان مسلمان می فهمیدند ارزش خود یک زن از پرده بکارتش بیشتر است اکثر مشکلات جهان اسلام حل می شد.

آیان حرصی علی / Ayaan Hirsi Ali

4. 4 کاربر از پست مفید شاندی گوجا تشکرکرده اند .

mordad (شنبه 17 خرداد 93), کاغذ بی خط (شنبه 17 خرداد 93), پر خيال (دوشنبه 19 خرداد 93), آریـانـا (شنبه 17 خرداد 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 26 بهمن 95 [ 01:37]
    سطح
    38
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 7
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    146

تشکرشده 406 در 140 پست

Array
    سلام
    از ته دلم برای اتفاقی که واست افتاده ناراحت شدمراستش به نظر من مشکل همسر شما بکارت شما نیست.مرد اگه واقعا خانمشوبخواد با هر چیزی کنار میاد.سعی کن آگاهانه و هوشیارانه بدونی مشکل اصلی شما چیه؟
    و اما در مورد بحث تجاوز:اگه مشکلتو از ریشه حل نکنی هر روزو هر ساعت به خاطر برخوردای شوهرت باید عذاب بکشی.بهترین کار اینه که ترسو کنار بذاریو کاملا قاطعانه بری دنبال اثبات پاک دامنیت.اصلا به شوهرت در این مورد چیزی نگو شاید علیه شما استفاده کنه،پس خودت تنهایی برو دنبال کارات.لازم شد با وکیل مشورت کن .مدرک جمع کن،خدام تنهات نمیذاره نترس.مدارکتو که جمع کردی بذار جلو چشم شوهرت.ولی اگه اون ازت خواست که باهاش بری دنبال کارات اصلا مقاومت نکن و با سربلندی بگو باشه میام:آنکه را پاک است چه باک از حساب است؟
    اگه همت کنی و بری دنبال اثبات پاک دامنیت خدا کمکت میکنه،شک نکن،خدا هرگز نمیذاره آبروی یه دختر به باد بره.خدا ستارالعیوبه،وقتی عیب بندهاشو میپوشونه آیا راضی به بی آبرو شدن بنده هاش میشه؟
    یادته تو ادبیات دبیرستان چی خوندیم؟خداوند آبروی کس به گناه فاحش نبرد.تازه شما پاک دامن هستین پس شک نکن که خدا پاکیتو اثبات میکنه
    خودتم هرگز گذشته شوهرتو به رخش نکش،با نرمی و ملایمت بگو که گذشته دیگه کذشته و مهم اینه کا الان به خانمش (که میشین خود شما) وفاداره
    همیشه حتی وقتایی که با هم خوب هستین این حسو بهش القا کن که بهش اعتماد تام داری و گذشتشو خاک کردی.
    ایشالله خدا کمکت میکنه
    ویرایش توسط dokhtare kordestan : یکشنبه 18 خرداد 93 در ساعت 00:09

6. 2 کاربر از پست مفید dokhtare kordestan تشکرکرده اند .

mordad (یکشنبه 18 خرداد 93), sima.aass (دوشنبه 16 تیر 93)

Banned
    آخرین بازدید
    شنبه 04 مرداد 93 [ 14:30]
    سطح
    14
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 66
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered500 Experience Points
    تشکرها
    1

تشکرشده 32 در 21 پست

Array
    من تو زندگی خودم مشکل دارم شاید حرفم درست نباشه اما به نظرم بهترین کار همونیه که گفتم فقط سعی کن دلش رو بدست بیاری و بیشتر بهش محبت کن و یه چیزی رو حتما بهش بگو چرا اون میگه قبلا بارها خلاف کرده ولی تو1بار ناخواسته این اتفاق برات افتاده ایراد داره
    با توجه به اینکه میگی نمیذاره بیرون بری حدس میزنم یخورده زیادی خودپرست هست و ارزش خودش رو چندین برابر زن ها میدونه من با اینکه شوهرم هنوز دوست دختر داره و خیلی مغروره و قبل ازدواج باهم دوست بودیم و ازدواج کردیم ولی اصلا محدودم نمیکنه

8. کاربر روبرو از پست مفید Soheilaa تشکرکرده است .

mordad (یکشنبه 18 خرداد 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 09 اسفند 95 [ 00:12]
    سطح
    40
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 146
    Overall activity: 63.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registeredTagger First Class
    تشکرها
    223

تشکرشده 333 در 122 پست

Array
    سسلام دوستان.مینوش جان از اول ازدواج من تا حالا تنها جای نرفتم شاید 1ساعت با مادرم چندوقت یکبار بتونم برم بیرون که اونم اکثرا از دماغم درمیاره ساکت شدنشو فقط در این میدونه که من حرف گوش کن شم رفت و آمد نکنم با داداشم که بچه کوچیک دارممثلا تقاضای پول نداشته باشم تا ایشون نیازای منو تشخیص بدن!آقای سعیداتی من با توجه به اینکه اروپا بزرگ شده خودم روابطشو حدس میزدم برام مهم نبود کن بپرسم اما تحمل صحبت با این وقاحتو ندارم!آرینا عزیز منم دقیقا مطمئن نیستم حتی اگه بهش ثابت شه حرفاشو تموم کنه اختیار بیرون رفتنم ندارم چه برسه که تنهایی دنبال اینکار برم.دختر کردستان واقعا بهم نیرو دادی عزیزم ممنونم که انقدر خوب درکم کردی و بهم روحیه دادی.سهیلا جان از نظر من همسرم دیکتاتور چون فقط نظر خودشو قبول داره و اصلا انعطاف نداره.در شرایط الانتموم کردنو قبول نمیکنه از طرفی دارم اذیت میشم دست از رفتاراش هم برنمیداره همکاری هم نمیکنه مندموندم و یک عالمه بدبختی

10. 2 کاربر از پست مفید mordad تشکرکرده اند .

meinoush (یکشنبه 18 خرداد 93), parsa1400 (دوشنبه 19 خرداد 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 خرداد 93 [ 10:37]
    سطح
    11
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 27
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    32

تشکرشده 25 در 15 پست

Array
    من اطلاعات روانشناسي ندارم. به عنوان يك آدم غير متخصص دارم نظر ميدم اينكه خانم شيدا ميگن همسرتو به آرامش برسون تا به آرامش برسي راه به بيراهه س. مشكل شما بكارت نيست بي اعتمادي شوهرت به شما و سلطه طلبي ايشونه. وقتي همسران به هم اعتماد نكنن زندگيشون ديگه زندگي نميشه.

12. 2 کاربر از پست مفید پر خيال تشکرکرده اند .

parsa1400 (دوشنبه 19 خرداد 93), شیدا. (دوشنبه 19 خرداد 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    مرداد جان من فکر می کنم شیدا خوب راهنماییت کرد. ببین تو که نم یتونی یه سری چیزا رو اینجا عمومی بنویسی واسه همین اطلاعاتی که می دی ناقص میشه شاید بچه ها نتونن دقیق راهنماییت کنن. بهترین کار اینکه که بتونین هر دوتون برین پیش یه مشاور خوب. هر چی می خوای و همه چی رو به مشاور بگی مشاور به شوهرت بگه البته مشاور خوب که بلد باشه چطوری اینکارو بکنه.
    اگه هم نمی تونی از خونه خیلی بیای بیرون خواهش می کنم اگه می تونی اشتراک ازاد اینجا رو بگیر. تو باید یه طوری مشکلتو حل کنی. یه چیزایی هست که تو و شوهرتو به اینجا رسونده ممکنه این چیزا توی اون جزییاتی باشه که عمومی تمی تونی بنویسی و ممکن هم هست اصلا خودت دقت نکرده باشی و چیزی باشه این مسایلی که شما دو تا رو به اینجا رسونده که خودتون هم دقت نکرده باشین و ندونین. به هر حال ناچاری مشاور بری. چون اگه می تونستین خودتون تنهایی مشکلاتتونو حل کنین که م ی کردین. به نظر هم میاد که می تونین زندگی خوبی داشته باشین فقط باید سوتفاهم هاتونو به کمک یه متخصص مجرب حل کنین. خواهش می کنم مشاور خوب برو. برای شروع حداقل اینجا اشتراک ازاد بگیر با جزییات مشکلتو بگو توی قسمت مشاوره خصوصی که تاپیکتو فقط خودت و کارشناس می بینین. تا بتونه کارشناس اینجا شما رو راهنمایی کنه.
    انجمن > مشاوره تخصصی و خصوصی
    اینجا هم تاپیک عمومی تو در کنارش ادامه می دی.
    می تونی هم بعدا نتیجه ی مشاوره خصوصی ت رو بیای اینجا بنویسی کلیتشو که بقیه راهنمایی های دوستان در اون راستا بشه.
    موفق باشی عزیزم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط meinoush نمایش پست ها
    http://www.hamdardi.net/payments.php
    مشترکین ازاد رو پرداخت کن

می تونی با جیزایی که تو شماره 1 نوشته بری بانک پرداخت نقدی کنی. اسمتم یه اسم دیگه بنویس اگه دوست نداری. بانک هم باهات کاری نداره اصلا لازم نیست اطلاعات دیگه ای بدی. البته مهم هم نیست ها. ولی دیدم نمی ری اشتراک ازاد بگیری اینو گفتم که با توجه به مشکلت راحت باشی. بعدشم فرم پرداخت حق عضویت تالار همدردی اینجا میای شماره فیش پرداختی تو می نویسی. می تونی هم انلاین پرداخت کنی راحت تره اگه با اسمتو این چیزا مشکلی نداری.

بعد از اون مشاوره تخصصی و خصوصی اینجا که مشاوره خصوصیه تاپیک جدید ایجاد م یکنی. سوالتو می نویسی.

اینم پستی که قبلا داده بودم.
    اگه واقعا نمی تونی از خونه بیرون بیای به یکی که بهش اعتماد داری بگو برات بره پرداخت نقدی کنه. خودت هم می تونی انلاین پرداخت کنی. کلا یه شماره حسابه برای پرداخت نقدی با یه اسم و فامیل که اگه موضوعت حساسه نگرانی اون اسم و فامیل هم می تونی یه چیز دیگه بنویسی.
    بعدش شماره فیش رو بهت میده اون دوستت یا هر کی تو هم می تونی بیای اینجا فرم انلاین رو پر کنی.
    یا می تونی همنیجا انلاین پرداخت کنی دیکه از کسی هم کمک نمی خوای برای پرداخت.

- - - Updated - - -

مشاوره حضوری هم پیش یه مشاور خوب بالاخره مجبوری بری. هر دوتون باید برین که بتونین مشکلاتتونو حل کنین.

موفق باشی.
    ویرایش توسط meinoush : دوشنبه 19 خرداد 93 در ساعت 11:44

14. کاربر روبرو از پست مفید meinoush تشکرکرده است .

شیدا. (دوشنبه 19 خرداد 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 19 تیر 94 [ 19:52]
    سطح
    83
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 255
    Overall activity: 61.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    9,194

تشکرشده 9,665 در 1,930 پست

Array
    سلام عزیزم خوبی؟
    مرداد جان مشکل شما شوهرت نیس.مشکل خودتی که انقد میترسی.
    تجاوز و نابودی زندگیم یعنی چی؟همینه دیگه.فکر میکنی زندگیت نابود شد و تموم شد و...نخیر.اینطور نیس.
    ببین ترسی که داری رو من تجربه کردم قبلا.یعنی فکر نکن متوجه حالت نمیشم.ولی تا وقتی خودت باور نکنی که اون اتفاقی بوده که رخ داده و تموم شده شوهرتم ول نمیکنه.
    نترس.قراره چی بشه؟شوهرت بره به خونوادت بگه؟خوب بگه.
    پدرت که فوت کرده.خدا رحمتش کنه.به خواهرتم که قبلا با اس ام اس یه اشاره ای کرده.برادرتم که خودت انقد باش راحت بودی که حداقل اگه مجبور بشی بتونی بهش بگی.

نترس.الکی ضعف نشون نده که ازت سوءاستفاده کنه.
    تو فقط بابت یه موضوع میتونی ناراحت باشی.اونم پنهانکاریته که خودت میگی تو دوران نامزدی فهمیده.پس اگه نمیخواس میتونس بره.دلسوزی و اینا بهوونس.

تو اگه هم قراره مجازاتی بشی بابت همونه.که البته رفتارای شوهرت مجازات درست نیس.

اعتمادبه نفس داشته باش.تو که قربانی بودی باید عذاب بکشی؟!!این مسخرس.
    وقتی شوهرت دوباره اون حرفای صدمن یه غاز رو شروع کرد خودتو بزن به نشنیدن.محل نذار.جواب نده.عصبانی نشو.
    بذار بگه.
    یه مدت که تو واکنش نشون ندی اونم دیگه نمیگه.
    اما اگه هی بترسی اونم بدتر میکنه.
    وقتیم از روابط خودش میگه.اخم کن.پاشو برو.یه جوری رفتار کن قبح این کار براش ریخته نشه.
    باید یاد بگیره حرفشو به روش درست بزنه.طعنه زدن،خط و نشون کشیدن؛از روابط قبلی گفتن روش درستی برای اظهارنظر نیس.
    چارش هم فقط بی تفاوتیه توءه.
    و هروقت اومد بات درست حرف زد تو هم باش همکاری کن.

پیگیری پرونده تجاوزتم فقط اگه خودت دوس داری انجام بده.ببین دل خودت چی میخواد.
    بعدشم ممکنه این قضیم ثابت نشه.تو مساءلی که همه قضیه روشنه و آدم کلی مدرک داره با نذر
    آیه و قرآن آدم میتونه حقشو بگیره.دیگه اینچیزا که خیلیش معلوم نیس.اونم بعد 3سال.
    دوستان فکرنکنید کارای قانونی و دادگاهای ما خیلی قانونمند سریع همه چیو پیگیری میکنه.واسه یه کار کوچیک آدم بیچاره میشه.

البته مردادجون اگه دلت خواس پیگیری کن که بعدا دلت نسوزه.هرطور خودت راحتی.

ببین اگه اعتماد به نفس داشته باشی شوهرت به کسی نمیگه.تازه اگه بگه بره مدرک بیاره که بیخبر بوده.همه هم میگن بعد سه سال حالا یادش افتاده؟بیا اصلا حرفتو ثابت کن.
    خلاصه نترس.
    به جاش به خودت برس.اعتماد به نفس داشته باش.کم کم شوهرت یاد میگیره بهت اعتماد کنه.تو هم اعتمادشو خراب نکن.

16. 5 کاربر از پست مفید بهار.زندگی تشکرکرده اند .

ammin (دوشنبه 19 خرداد 93), meinoush (دوشنبه 19 خرداد 93), mordad (چهارشنبه 21 خرداد 93), فرهنگ 27 (چهارشنبه 21 خرداد 93), کاغذ بی خط (پنجشنبه 22 خرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 12 دی 93 [ 13:59]
    سطح
    19
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    291

تشکرشده 1,029 در 261 پست

Array
    این مسئله که دختر روابط جنسی نداشته باشه چه قبل و چه بعد از ازدواج مسئله مهمی برای مردهاست
    خدا ذات مرد روطوری خلق کرده که نسبت به همسرش احساس خاصی داره و دلش نمیخواد عشق دسته دوم باشه و ذاتا به این نیاز داره که همسرش اولین رابطه اش با اون باشه

بحر حال شما اشتباهات زیادی انجام دادی و این اتفاقات نتیجه اشتباهاتی که داشتید

یکی از اشتباهات شما این بوده که وقتی قصد بیان حقیقت رو داشتید به همسرتون باید حقیقت رو قبل از اینکه به شما وابسته میشده و در همون اوایل شناخت بوده میگفتید (که البته مردای خیلی کمی پیدا میشن که از این شرایط آگاهی پیدا کنن و بدون اینکه وابسته طرف مقابل شده باشند ازدواج کنن)
    ایشون اون زمان کاملا داغ بوده (وابسته و عاشق) ولی حالا که به شرایط نرمال وارد شده و تب عشقش فروکش کرده نمیتونه با این مسئله کنار بیاد

شما هم یا باید از طرف مقابل شکایت میکردید و با مدرک ازدواج میکردید یا باید اقدام به ترمیم میکردید و اصلا به همسرتون چیزی در این مورد نمیگفتید (چون این اتفاق ناخواسته برای شما اتفاق افتاده)

دختری که بصورت ناخواسته بکارتش آسیب دیده باید حتما به فکر ترمیمش باشه یا یه دلیل محکمه پسند داشته باشه (در خصوص دختری که خودش هم تمایل داشته برای برقراری رابطه جنسی و بکارتشو از دست داده قضیه اش متفاوته)

بحرحال این مسائل نوشدارو بعد از مرگ سحرابه ولی امیدوارم دختری که شرایط شما رو تجربه کرده (بکارتش بصورت ناخواسته دچار صدمه شده) و قصد ازدواج داره اقدام مناسب رو انجام بده که بهترین گزینه ترمیمه

الان همسر شما با چه سندی میتونه ثابت کنه که شما قبل از اون با کسی رابطه نداشتید
    این افکار مدام دارند توی مغز همسرتون رژه میرند و چون هیچ اقدام خاصی انجام ندادید و دلیلی ندارید که حرفاتون رو اثبات کنید باعث بی اعتمادی همسرتون شده

اگر همسرتون از روابط قبلیش حرف میزنه به احتمال خیلی زیاد هیچ رابطه ای نداشته و این حرفارو فقط برای این میزنه چون هنوز به شما اعتماد نداره و حس میکنه که دارید دروغ میگید و میخواد شما رو عصبانی کنه و تحت تنش قرار بده تا حقیقت رو بگید وگرنه مردی که با کلی دختر رابطه داشته در این موارد برای اینکه از جایگاه شاکی وارد بشه و حقی داشته باشه خودشو قدیس نشون میده و هیچوقت دم از روابط قبلیش نمیزنه چون با گفتن این حرف ها عملا بار اعمال اشتباهی رو که فکر میکنه همسرش انجام داده رو بر میداره و میذاره روی دوش خودش

و شاید همسر شما بخاطر اینکه در دوران مجردی خیلی تحت فشار نیاز هاش بوده ولی این میل رو در خودش سرکوب کرده و حالا که با شما ازدواج کرده حس میکنه که شما اینکار رو انجام ندادید میخواد لج شما رو دربیاره

حتی اگر اثبات میکردید که به شما تجاوز شده همسرت ممکن بود فکر کنه که شما بعد از اون تجاوز چون بکارت نداشتید با افراد دیگه ای براحتی وارد رابطه شدید و شاید علت اینکه میگه با دخترای زیادی رابطه داشته همینه

پس باید تا جایی که میتونید اعتماد همسرتون رو بدست بیارد و درکش کنید

بهترین کاری که میتونید انجام بدید اینه که کمی تحملتون رو افزایش بدید و با سعه صدر برخورد کنید تا با گذشت زمان همه چیز به حالت عادی برگرده

اگر حرفی زد بدونید که بخاطر زخمی که قلبش برداشته داره این چیزا رو میگه و شما زیاد مته به خشخاش نذارید و ناراحت نشید و سعی نکنید باهاش هم کلام بشید یا جوابشو بدید فقط سکوت و صبر

و به همین زودی هم منتظر تغییر همسرتون نباشید چون زمانبره

.................................................. .................................................. .................
    پ.ن:متاسفانه نمیدونم چرا نگرش فیمنیستی در برخی ارسالها و نوشته های تاپیک های این تالار به چشم میخوره و فقط مختص به اینترنت نیست و در جامعه بشدت در حال رواجه که به زن بعنوان یک موجود قربانی نگاه میشه که قربانی تفکرات و اعمال مردان هستند

اگر مردان مسلمان می فهمیدند ارزش خود یک زن از پرده بکارتش بیشتر است اکثر مشکلات جهان اسلام حل می شد.

الان این ارسال چه کمکی به این خانم داشت بجز ترویج دیدگاه ضد مرد و فیمنیستی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
    ویرایش توسط معاون کلانتر : دوشنبه 19 خرداد 93 در ساعت 21:49

18. 4 کاربر از پست مفید معاون کلانتر تشکرکرده اند .

meinoush (دوشنبه 19 خرداد 93), parsa1400 (دوشنبه 19 خرداد 93), فرهنگ 27 (چهارشنبه 21 خرداد 93), شیدا. (دوشنبه 19 خرداد 93)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط معاون کلانتر نمایش پست ها

حتی اگر اثبات میکردید که به شما تجاوز شده همسرت ممکن بود فکر کنه که شما بعد از اون تجاوز چون بکارت نداشتید با افراد دیگه ای براحتی وارد رابطه شدید و شاید علت اینکه میگه با دخترای زیادی رابطه داشته همینه
    من تمام این مدتی که تاپیک مرداد را می خوندم، حتی یک بار هم به این موضوع فکر نکردم و به ذهنم نرسید.

فقط می دونستم که همسرش ناراحته که وقتی کار از کار گذشته بود (بعد از عقد) بهش گفتید و به قول خودش می گه سرم را کلاه گذاشتین.
    واقعا این جمله آقای کلانتر نشون می ده چقدر موضوع برای مردها حساس هست و به چه چیزهایی که فکر نمی کنند!!

در مورد این جمله هم !!

باهاتون موافقم. نه از نظر این که این جمله غلط است یا درست.
    از نظر بی جا و بی معنی بودنش!!

ضمن این که کسی برای ازدواج، هیچ زنی را مجبور نکرده. می تونند برن با مردی ازدواج کنند که بکارت براش مهم نیست.
    چه اصراری دارند عقاید دیگران را تغییر بدن. با کسی ازدواج کنند که هم عقیده ی اونهاست.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

20. 3 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

meinoush (دوشنبه 19 خرداد 93), parsa1400 (دوشنبه 19 خرداد 93), معاون کلانتر (دوشنبه 19 خرداد 93)

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)