سلام
از ته دلم برای اتفاقی که واست افتاده ناراحت شدمراستش به نظر من مشکل همسر شما بکارت شما نیست.مرد اگه واقعا خانمشوبخواد با هر چیزی کنار میاد.سعی کن آگاهانه و هوشیارانه بدونی مشکل اصلی شما چیه؟
و اما در مورد بحث تجاوز:اگه مشکلتو از ریشه حل نکنی هر روزو هر ساعت به خاطر برخوردای شوهرت باید عذاب بکشی.بهترین کار اینه که ترسو کنار بذاریو کاملا قاطعانه بری دنبال اثبات پاک دامنیت.اصلا به شوهرت در این مورد چیزی نگو شاید علیه شما استفاده کنه،پس خودت تنهایی برو دنبال کارات.لازم شد با وکیل مشورت کن .مدرک جمع کن،خدام تنهات نمیذاره نترس.مدارکتو که جمع کردی بذار جلو چشم شوهرت.ولی اگه اون ازت خواست که باهاش بری دنبال کارات اصلا مقاومت نکن و با سربلندی بگو باشه میام:آنکه را پاک است چه باک از حساب است؟
اگه همت کنی و بری دنبال اثبات پاک دامنیت خدا کمکت میکنه،شک نکن،خدا هرگز نمیذاره آبروی یه دختر به باد بره.خدا ستارالعیوبه،وقتی عیب بندهاشو میپوشونه آیا راضی به بی آبرو شدن بنده هاش میشه؟
یادته تو ادبیات دبیرستان چی خوندیم؟خداوند آبروی کس به گناه فاحش نبرد.تازه شما پاک دامن هستین پس شک نکن که خدا پاکیتو اثبات میکنه
خودتم هرگز گذشته شوهرتو به رخش نکش،با نرمی و ملایمت بگو که گذشته دیگه کذشته و مهم اینه کا الان به خانمش (که میشین خود شما) وفاداره
همیشه حتی وقتایی که با هم خوب هستین این حسو بهش القا کن که بهش اعتماد تام داری و گذشتشو خاک کردی.
ایشالله خدا کمکت میکنه

راستش به نظر من مشکل همسر شما بکارت شما نیست.مرد اگه واقعا خانمشوبخواد با هر چیزی کنار میاد.سعی کن آگاهانه و هوشیارانه بدونی مشکل اصلی شما چیه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)