به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 69

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 16 شهریور 93 [ 19:25]
    سطح
    7
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    250 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    119

تشکرشده 116 در 31 پست

Array
    ممنونم از محبتتون دوستای خوبم .
    زن اولشو من پیدا کرده بودم و رفتم باهاش حرف زدم که از زندگی قبلیش برام بگه اومد برام گفت که 40 روز حبسش کرده بودن و برای اینکه طلاقش بدن ازشون پول گرفته بودن 5 میلیون و 4 تا هم النگو دادن که عکساشو بهش برگردونه دقیقا مثل زندگیه من ولی اونا توافقی جدا شدن

- - - Updated - - -

توی دادگاه هم به من گفته بود که من 4 میلیون خرجت کردم در صورتی که هیچی خرج من نکرده فقط حلقه ها بوده که 1 میلیونم نمیشه . من فکر میکنم این حرفو زده که بعد به 4 میلیونش برسه . مثل پولی که از زن قبلیش گرفته

- - - Updated - - -

مشکل من اینه که واسه کاراش شاهدی ندارم فقط فریب در ازدواجشو تونستم ثابت کنم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    فرزانه جان،

شما خیلی توی زندگی مشترک کوتاهت اذیت شدی،
    این مدت که دنبال کارهای دادگاه هستی، باید سعی کنی تا حد ممکن مواظب خودت باشی.
    آثار این فشارهای روانی تا مدتها ممکنه بمونه.
    پس به فکر انتقام و اذیت کردن و .... نباش. فقط سعی کن راحت تر جدا بشی و کمتر ضربه روحی بخوری.

مواظب خودت باش
    ممنونم ازت عزیزم من خیلی این روزا مواظبم توی خیابونا هیچ وقت تنها نمیرم چون واقعا ازش میترسم . حتی الان میترسم اسید پاشی کنه چون دیوونه که هست ...مرسی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط m.reza91 نمایش پست ها
    سلام
    بابت شرائطی که توش هستید بسیار متاثر شدم؛ امیدوارم همدردی من رو بپذیرید.
    بابت مهریه ، اگه ارتباط جنسی برقرار کرده باشید کلش و اگر نه ، نصفش رو میتونید مطالبه کنید.
    دو تا شرط ضمن عقدی که توی تمام عقد نامه ها هست و به شما کمک میکنه :
    "سوء رفتار و یا سوء معاشرت زوج به حدی که ادامه زندگی را برای زوجه غیر قابل تحمل نماید."
    "ابتلاء زوج به امراض صعب العلاج به نحوی که دوام زناشویی برای زوجه مخاطره آمیز باشد."
    در مورد دومی نظر پزشکی قانونی ملاکه. بهتره خودتون هم به پزشکی قانونی مراجعه کنید.
    پیشنهاد میکنم حتما وکیل بگیرید ، چون در مورد حبس غیر قانونی، ضرب و شتم، اقدام به قتل و هتاکی علاوه بر اینکه شوهرتون مرتکب جرم شده ، بلکه خانوادش رو هم به عنوان معاون جرم (حبس غیر قانونی) میتونید با ارائه ی ادله ی لازم مورد پیگرد کیفری قرار بدید(بدون مشورت با وکیل پرونده کیفری تشکیل ندید).
    صبور باشید،خدا هست.
    سلام ممنونم از همدردیتون .
    در رابطه با مهریه چون توی عقد بودیم نصف میشه و خوشبختانه اسمش از شناسنامه م پاک خواهد شد .
    پسفردا قرار پزشک قانونی داریم به دلایل مشکلات روانی که گفتم باید معاینه بشن .
    متاسفانه هیچ شاهدی برای کاراشون ندارم و به نتیجه ای نمیرسم فقط مدرک از ازدواج اولش دارم چون توی دفتر عقدم ثبت نشده ولی استعلامش در ثبت احوال چیز دیگه ای رو میگه . این میتونه مدرک خوبی برام باشه .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط معاون کلانتر نمایش پست ها
    به نظر من اگه بخوای کوتاه بیای این آدم دوباره با یکی دیگه ازدواج میکنه و با خانوادش شروع میکنن به اذیت آزار اون دخترو زندگی رو براش جهنم میکنن و همین روال رو ادامه میدن همونطور که قبلا با یکی دیگه همین کارها رو کرده

اگر دختر قبلی که ازش جدا شد ازش شکایت کرده بود تو دیگه با این زندگی کابوس وار روبرو نمیشدی

حداقل بخاطر نفر بعدی ای که ممکنه گول این مرد رو بخوره حتما پیگیری کن و یه لحظه هم کوتاه نیا

فقط از برخورد مستقیم با خودش و خانوادش تحت هر شرایطی اجتناب کن و فقط از طریق مجاری قانونی وارد عمل شو

اگرم هر کجا مزاحمتی برات درست کردن سریع با پلیس تماس بگیر

تا همینجا هم خیلی منفعل بودی که اون به خودش اجازه داده این رفتارها رو انجام بده و هر چی بیشتر ازش بترسی بیشتر از قبل این کارهاشو انجام میده

باید یاد بگیری که با مشکلات زندگی مواجه بشی و از روبرو شدن با اونها نترسی

امیدوارم موفق بشی
    مرسی معاون کلانتر عزیز . امیدوارم بتونم از پسش بر بیام . خدا طرف حق هست . امیدوارم ضربه ی بدی بخوره تا بفهمه زن برده نیست ...

2. 6 کاربر از پست مفید Farzane-F تشکرکرده اند .

capitan (شنبه 17 خرداد 93), m.reza91 (شنبه 17 خرداد 93), meinoush (شنبه 17 خرداد 93), omid65 (شنبه 17 خرداد 93), pasta (شنبه 17 خرداد 93), مامان فربد (سه شنبه 20 خرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)