ممنونم از محبتتون دوستای خوبم .
زن اولشو من پیدا کرده بودم و رفتم باهاش حرف زدم که از زندگی قبلیش برام بگه اومد برام گفت که 40 روز حبسش کرده بودن و برای اینکه طلاقش بدن ازشون پول گرفته بودن 5 میلیون و 4 تا هم النگو دادن که عکساشو بهش برگردونه دقیقا مثل زندگیه من ولی اونا توافقی جدا شدن
- - - Updated - - -
توی دادگاه هم به من گفته بود که من 4 میلیون خرجت کردم در صورتی که هیچی خرج من نکرده فقط حلقه ها بوده که 1 میلیونم نمیشه . من فکر میکنم این حرفو زده که بعد به 4 میلیونش برسه . مثل پولی که از زن قبلیش گرفته
- - - Updated - - -
مشکل من اینه که واسه کاراش شاهدی ندارم فقط فریب در ازدواجشو تونستم ثابت کنم
- - - Updated - - -
ممنونم ازت عزیزم من خیلی این روزا مواظبم توی خیابونا هیچ وقت تنها نمیرم چون واقعا ازش میترسم . حتی الان میترسم اسید پاشی کنه چون دیوونه که هست ...مرسی
- - - Updated - - -
سلام ممنونم از همدردیتون .
در رابطه با مهریه چون توی عقد بودیم نصف میشه و خوشبختانه اسمش از شناسنامه م پاک خواهد شد .
پسفردا قرار پزشک قانونی داریم به دلایل مشکلات روانی که گفتم باید معاینه بشن .
متاسفانه هیچ شاهدی برای کاراشون ندارم و به نتیجه ای نمیرسم فقط مدرک از ازدواج اولش دارم چون توی دفتر عقدم ثبت نشده ولی استعلامش در ثبت احوال چیز دیگه ای رو میگه . این میتونه مدرک خوبی برام باشه .
- - - Updated - - -
مرسی معاون کلانتر عزیز . امیدوارم بتونم از پسش بر بیام . خدا طرف حق هست . امیدوارم ضربه ی بدی بخوره تا بفهمه زن برده نیست ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)