سلام نوپوجان
هیچ کس نمیادبگه که من قبلا روابط اینچنینی داشتم تنهاکسی که میتونه به شماکمک کنه خودشماهستید
درجلسات خواستگاری سوالاتون روغیرمستقیم وبه شیوه های مختلف بپرسیدودرجوابهایی که میگیرید به صداقت وعدم صداقت اقاپسر پی میبرید
نوپوی عزیز یه مشت نشانه یه خروارنیست همه ادمهامثل هم نیستند چراتروخشک روباهم بسوزونیم مثل شماکه مقیدبه همه چی هستید پسرهای زیادی هم هستند متاسفانه رفتاروعملکردبعضی ازپسرهاباعث شده بدبینی بیشتربشه وازقانون همه یاهیچ استفاده بشه ولی اینطورنیست همانطورکه دخترهای خوب زیادهستندپسرهای خوب هم زیادند فقط بایدقبل ازازدواج احساس رودرگیرنکنی عاقلانه انتخاب کنی
نوپوجان من هم برای اولین باربایه اقاپسراشناشدم قصدمون دوستی نبودخواستگاری کرد وحسن نیتش روثابت کردوقتی گفتم خانواده ها درجریان قراربگیرند خیلی هم خوشحال شد هرچندمشکلات زیادی سرراهمون بود ولی خودش نیست خداش هست حدومرز خودش رورعایت کرد فکرنکرده عمل نکرد فکرنکرده حرف نزد پس هستندادمهایی که میشه بهشون اعتمادکرد حتی اگرقبل ازشمابادختریاپسردیگه ای اشناشده باشندوبه دلایلی به ازدواج ختم نشده باشه
من نمیخوام دوستی قبل ازازدواج روتوجیه کنم چون اگردرحال حاضرازمن بپرسید میگم دوستی تودوران نامزدی اشنابشید درحالیکه قبل ازاشناییم میگفتم اول دوستی بعد ازدواج فقط خواستم بگم که هنوزادمهای بااصل ونسب وپایبندخانواده زیادند
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)