به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

Threaded View

  1. #19
    عضو کوشا

    آخرین بازدید
    جمعه 06 تیر 93 [ 06:00]
    تاریخ عضویت
    1392-1-22
    نوشته ها
    523
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,312

    تشکرشده 1,508 در 444 پست

    Rep Power
    66
    Array
    سلام، از اونجاییکه هیچ راهی وجود نداره که بشه در این مورد مطمئن شد باید اونهایی که احتمال داشتن این خصوصیات در اونها زیاد هست رو کنار گذاشت. یا اینکه مدتی باهاش رابطه نزدیک داشت که این باز خودش میشه نقض صورت مسئله و امکانش برای شما نیست.

    بدی کار اینجاست که هیچ کسی توی دنیا بجز خودمون و خانواده مون وجود نداره که همه خوبی ها رو داشته باشه. به نظر من یکسری قاعده های عمومی وجود داره که پذیرفتنشون برامون سخته چون از طرفی این قاعده ها اصلن دوست داشتنی نیستند و از طرف دیگه با خودمون مقایسه میکنیم و همونطور که گفتم خودمون استثناء هستیم و بقیه مثل ما کامل نیستند.

    حالا بهرحال چون شما ارتباط نداشتن با دخترها رو به عنوان معیارتون گفتین به نظرم فقط یک قاعده کلی هست که باید اونرو رعایت کنین و دیگه تقریبا بجز این قاعده که فقط احتمال بیشتر رو در نظر میگیره هیچ راهی بجز رابطه نزدیک و نسبتا طولانی مدت برای تشخیص این موردی که شما میخواین وجود نداره. قاعده اینه که از خیلی خوب دوری کنید. برین سراغ معمولی ها. پسری که خواهان زیادی داره به احتمال زیاد درگیر ارتباط با دخترها شده. پسرهای خوش تیپ و خوش سر و زبون، با اعتماد بنفس بالا رو باید بزارین کنار.

  2. 6 کاربر از پست مفید toojih تشکرکرده اند .

    maryam240 (چهارشنبه 29 بهمن 93), meinoush (جمعه 16 خرداد 93), nahid-111 (سه شنبه 07 مرداد 93), فرهنگ 27 (جمعه 16 خرداد 93), نوروزیان. (شنبه 17 خرداد 93), معاون کلانتر (جمعه 16 خرداد 93)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 11:17 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.