سلام خانم نوپو
این موضوع فکر منم خیلی مشغول کرده بود پس بابت ایجاد این تاپیک سپاس گزارم
فرمودین اگه تجربه دارین من تجربه ندارم ولی به این موضوع که دغدغه ذهنی خودمم هست فکر کردم و این شد:
1) اگه بخوام از خودش بپرسم خب می تونه دروغ بگه
2) در و همسایه هم که اون قدری از مسائل شخصی هم خبر ندارن برای مثال خود ما بیشتر از 7 سال با همسایمون همسایه بودیم ولی الان بیان به ما بگن که این همسایتون پسرش دوست دختر داره یا نه نمی تونیم جواب بدیم در حالی که مادرم با خانم همسایه روابط خوبی با هم دارن.
3) اگه چیزایی که گفتین مثل دست دادن با نا محرم و ..... کاره روتین و عادیش باشه راحت از طریق دوستاش و خانوادش متوجه میشید یا حتی ممکنه خودش بگه من این جور ادمیم ولی مسئله اصلی پنهان کاری است که ممکنه هیچکس حتی پدر و مادر طرف هم ندونن
اینجا من این راهکار به ذهنم می رسه که یه مدت طرف مقابل خودمو تو یه بازه زمانی نامحسوس تعقیب و کنترل کنم این جور ادما اگه بخوان کاری کنن زمانی می کنن که جایی باشن که کسی نشناسدشون( اگه از دوستان کسی مخالفه لطفا منو مورد خطاب قرار نده تا تاپیک به حاشیه نره)
اینا راهکار بود ولی چیزی که الان می خوام بگم کمی مهمتره. ببین دوست من این راهکارا که من و دوستان گفتیم فقط شرط لازمو برای طرف مقابل شما ارضا می کنه ولی کافی نیست
مثل تاپیک زیر
http://www.hamdardi.net/thread-33151.html
میشه گفت بازم ممکنه طرف مقابل یه رابطه جنسی پنهانی تو گذشتش داشته و رو نکنه و می شه گفت اصلا پاک بوده ولی بعد ازدواج خیانت کنه و باز هم میشه گفت که تا از در خونه پامونو بزاریم بیرون ممکنه 1000 تا بلا دیگه سرمون بیاد( قانون احتمالات)
یه بار استاد ازمایشگامون اثبات کرد برامون که هر اندازه گیری خطا داره هر چقدرم کم ولی بازی خطا هست و هیچ چیز مطلقی تو این جهان نیست جز خدا.
به نظرم درسته و هیچ چیزی 100 درصد نیست و هر عملی که ما انجام میدیم ( از جمله ازدواج) یه ریسکه. دوست من دقت کن تو راهکاری که بالا به شما گفتم کاملا بی اعتمادی به طرف مقابل موج می زد ولی میخوام بگم که اگه کسی حداقل های شمارو داشت ( شرط کافی) باید به طرف مقابل اعتماد کنیم و اساس زنگیمونو رو همون اعتماد بیان کنیم
تو تاپیکی که گذاشتم مراجع گفته که همسرش همیشه خدا رو شکر می کنه که منو داره و خوشبخته چون اون اقا تحقیقات لازم رو انجام داده و بعد به طرف مقابلش اعتماد کرده و الان خوشبخته هر چند گذشته همسرشو نمی دونه.
امیدوارم کمک کننده بوده باشه.
موفق باشی
پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت
من چرا ملک جهان را به جوی نفروشم
ویرایش توسط shapoor : جمعه 16 خرداد 93 در ساعت 03:54
علاقه مندی ها (Bookmarks)