به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 53

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 30 آبان 04 [ 23:57]
    سطح
    93
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 792
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    3,895

تشکرشده 2,704 در 676 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    مینا جان سلام
    چون خودم تازه واردم فقط موضوع شما رو به عنوان مهمان خونده بودم ولی لحن آخرین پستتون مجبورم کرد همدردیمو ابراز کنم. و چند نکته
    از آخر به اول برگردیم ............. من همه جا گشتم حتی تو دوستام و خانوادم و نزدیکانم هیچ جا بهتر از اینجا نیست .چون بعدا دردو دلاتو علیه خودت استفاده میکنن ولی اینجا نه .چون هم قوانین خوبی داره هم اعضای خوبی
    درسته نمی تونیم مستقیم وارد زندگیت بشیم و مهره هارو اون جور که تو میخوایی بچینیم ولی حداقل کنارت هستیم و ناخود آگاه از بروز مشکلات غیر عقلانی جلو گیری میکنیم با کمک هم . خدا نکرده شاید آخر قصه شما تلخ باشه ولی خوبیش اینکه تمام راهارو رفتیم و عذاب وجدان نداری
    فکر کنم سن همسرتون کمه و نمیدونه در جایگاهی نیست که بخواد دستگیری از زنو بچه برادرشو بکنه و الان اون چند مشکل داره
    1خودش در بهت فوت برادرش مونده و بیشتر از جاریت ضربه خورده ومیخواد این راهو بره
    2 روابط قبل همسرتون با جاریت و خود شما آیا در جمع خانوادگی شوهرتون شما در چه سطحی بودی نسبت به جاریت
    3 آیا از اول ازدواج برا شوهرت راضی کننده بودی یا بهتر بگم پایه های زندگیتون مستحکم بوده قصد جسارت ندارم قصور یا کاستی در شما نبوده
    4 به نظر من بزرگ کردن بعضی مساییل باعث بروز مشکلات مخربی میشه شما خودتون باعث نزدیکی بیشتر اونا و فکر ازدواجشون شدی
    یه روز از در آپارتمان خارج میشدم که همسرم مانع شد گفتم چرا گفت بزار دختر همسایه بره بعد شما برو
    چند نکته داشت 1 دوسم داشت 2 پرده ها رو حفظ میکرد 3 به من اعتماد داشت ولی به دختر همسایه نه ولی یه اشتباه کرد انقدر منو مخفی کرد که دختره جلو همسایه ها بهش گفته بود آقا پارساتون یکساله اینجاست ما ندیدیمش . چشمتون روز بد نبینه دختر رو از وسط دو تا کرد . جابجایی بماند چقدر برام آب خورد

فکر احمقانه نکن با خود کشی به جاریت کمک کردی اگه میخوایی راحتشون کنی الان بکش کنار ولی نه با خود کشی کمی هم به اون بی زبون فکر کن که تو این احوال لااقل تو گریه کردن با شما همدردی میکنه

تنهایی نوعی بیماریه که باعث صدمات زیادی میشه مثل اعتیاد همسرت و مشکل اخیر ولی تو خودت جاهایی باعث درمون این بیماری شدی پس با خطراتش آگاهی
    یاکریم ها در ایران دو مشخصه خاص دارن 1 نر و ماده تا آخر کنار هم وفادار میمونن مگه همو گم کنن یا اتفاقی بیفته 2 همون جایی لانه سازی میکنن که زمان عقدی دونه تو دهن هم میذاشتن 3 یادم امد سومیشو بعد پیدا کردن زوج اول از زوج دومشون جدا میشن

خداحفظی از رو ناراحتی بچه گانس برمیگردی پس سلام کن
    ویرایش توسط parsa1400 : پنجشنبه 15 خرداد 93 در ساعت 17:56

2. 2 کاربر از پست مفید parsa1400 تشکرکرده اند .

meinoush (پنجشنبه 15 خرداد 93), خیال (پنجشنبه 15 خرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)