به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 29 خرداد 93 [ 00:44]
    سطح
    6
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 42
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered250 Experience Points
    تشکرها
    95

تشکرشده 68 در 19 پست

Array
    سلام
    من پسری رو می شناسم که دقیقا همینی هست که شما میخواید. بدون هیچ گونه و مطلقا هیچ گونه رابطه احساسی ، جنسی . رعایت محرم و نامحرم شدید. اهل نماز و روزه . حتی تو روزای عادی هم برای هیئت های عزاداری میره و کمک می کنه . خلاصه از پاکی شبیه ی بچه ده دوازده ساله می مونه . نه می دونه فیس بوک چیه ، نه وایبر و نه هیچی.
    اون خواستگار من بود.
    اما من ردش کردم.
    یکی از دلایل رد کردن ام رو تو این تاپیک نوشتم . این موضوع واقعا برام مهم بود. یادمه وقتی به یه سری سوالات جنسی ش جواب دادم احساسم کلا نسبت بهش سرد سرد شد.
    خیلی سخته بخوای مردت رو آموزش بدی که چطور رابطه رو شروع کنه. وقتی خودت هم تجربه خاصی نداری. از احساس زن بودنت کم می کنه . بغض می کنی. دوس داری شناخته شده باشی. نه اینکه تازه بیاد ازت بپرسه مگه خانما موقع رابطه درد دارن که ناله می کنن و هزار تا سوال بی مفهوم این مدلی. در خصوص اشاره ای که آقای معاون کلانتر کردن در مورد فیلم ها واقعا موافقم. این آقا تازه بعد از دیدن فیلم ها یاد گرفت که رابطه صحیح چطوریه . یعنی خودش عنوان کرد که فکر می کرده رابطه کاملا بی حرکته و حدود یه ربع خانم و آقا تو یه حالت می خوابن بدون ذره ای تکون خوردن (امیدوارم منظورمو متوجه بشید) (فقط ببخشید اینارو میگم ، می دونم این سایت جای بیان این موضوعات نیست. اما می خوام دیدتون رو وسیع کنید. در هیچ چیزی افراط و تفریط خوب نیست. در هیچ چیزی )
    http://www.hamdardi.net/thread-32991.html

اما یه دلیل دیگه ش این بود که اصلا و ابدا یه خانم رو نمی شناخت. نه از لحاظ روحی و نه از لحاظ جسمی . مخصوصا از لحاظ روحی به شدت این موضوع من رو اذیت می کرد. نه می دونست موقعی که ناراحتم باید چیکار کنه . نه می دونست چی خوشحالم می کنه. هیچی مطلقا. اصلا از روحیه خانمها خبر نداشت. از دوره های پریود و روحیه حساس خانمها تو اون دوران هیچی نمی دونست. حتی اون قدری نمی دونست و مثل یه بچه بود که این سوالاتشم از من می کرد.

همه این دلایل کافی بود برای رد کردنش.
    چون دلم رو زد. سادگی بیش از حدش. احساس نمی کردم مرده . احساس زن بودن بهم نمی داد. احساس می کردم یه پسر بچه ست که باید بزرگش کنم. من نمی خواستم مادر باشم. می خواستم معشوقه باشم. می خواستم نازم خریدار داشته باشه . نه اینکه نازم رو بیام معنی کنم که وقتی فلان حرف رو زدم منظورم فلان چیزه .
    تو موقعیتش که قرار بگیری معنی حرفام رو خوب می فهمی. چون تا به حال هیچ ارتباطی نداشته شاید الان متوجه حرفم نشی.

به هر حال اگر واقعا طالب همچین مردی هستی امیدوارم این خواستگار من سر راهت قرار بگیره . (البته سه تا فیلم دیده فقط )

2. 6 کاربر از پست مفید negaran تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 17 خرداد 93), maryam240 (چهارشنبه 29 بهمن 93), meinoush (پنجشنبه 15 خرداد 93), sanjab (پنجشنبه 15 خرداد 93), toojih (جمعه 16 خرداد 93), فرهنگ 27 (پنجشنبه 15 خرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)