اولین دلیلم برای گوش کردن به حرف همسر اینه که : مردها به طور غریزی دوست دارند سکان دار زندگی مشترک باشند. یعنی طبیعتشان این طوری طراحی شده است. خانم بیشتر مواقع با ایستادگی مستقیم جلوی شوهرش به نتیجه نمی رسه. اگر می خواهی شوهرت مال شما باشد بهترین راهش اینه که به حرف هایش گوش کنی و با سیاست های زنانه کارت را پیش ببری. به این لینک سر بزن مفصل توضیح داده است :hamsaremankist.blogfa.com
دومین دلیل اینه که : زندگی مشترک اصلش سازگاری و گذشت است. یعنی سر یک چیزهایی کوتاه آمدن. این کار را خانم ها بهتر از آقایان انجام میدهند. چون طبیعت مردها تسلط و رقابت طلبی است اما خانم ها توانایی تطابق و سازگاری و همکاری بیشتری دارند.
- - - Updated - - -
پاورقی : من چیزهایی در این تالار دیده ام که تا آخر عمرم یادم نمی رود. شرح زندگی خانم هایی را خوانده ام که واقعا آدم می ماند چه بگوید. ببین چقدر تاپیک اینجا داریم که خانم از خیانت های مداوم و پی در پی همسرش که به صورت عادت درآمده است شکایت دارد. هیچ کار خاصی هم در این موارد نمی توان انجام داد.
برای همین می گویم اگر شوهر شما مذهبی و مقید است امتیاز بزرگی در زندگی دارید. هرچه رفتار شما در جهت تقویت این خصوصیت همسرت باشد در زندگی برد کرده ای. اگر من جای شما بودم با این شرایطی که در جامعه هست از بعضی چیزها گذشت می کردم تا در عوض شوهرم هم در مقید بودنش راسخ بماند و پایش شل نشود. واقعا دوره و زمانه قابل اعتماد نیست .
ببین یک مثال برایت می زنم : من به ایروبیک علاقه دارم و می خواستم سی دی هایش را تهیه کنم. پدر و برادر هم دارم. مادرم بهم گفت که حتما سی دی ای تهیه کن که لباس خانم ها کاملا پوشیده باشد چون پدر و برادرت هم در خانه هستند.








علاقه مندی ها (Bookmarks)