به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 53

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 20 خرداد 93 [ 12:13]
    سطح
    2
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 22
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class7 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    9

تشکرشده 26 در 8 پست

Array
    دختر بیخیال میدونی چیه من به عنوان یه زن با کلی حس زنانه که فکر میکنم تا حد زیادی درسته فکر میکنم که شوهرم داره نقش بازی میکنه حسم میگه این که میگه رابطه ای نیست، دروغه و دارن پنهانش میکنن اینا ور نه فقط اط زوی حس میگم چون یه دفعه که با جاریم حرف میزدم گفتم جون بچه ات نزار بچه من بی مادر شه بچه چون من میزارم میرم گفتم اگه هنوز باهاش رابطه داری برو کنار به خاطر بچه من گفت فعلا رابطه ای نداریم گذاشتیم تا سالگرد شوهرم بشه بعد ببینم چی میشه ببینید تورو خدا چقدر مردم پررو هستن این دوره زمونه باید زندگیتو با چنگ و دندون بگیری که کسی حاری نگیره بیاد بقاپش ای خدا ... بهش گفتم شمارتو عوض کن اما شوهرم بارها بهم گفته نمیتونم بیخیالشون بشم بهش بگم زنگ نزن چون زن برادرمه .... من زیاد روش کار کردم اما نمیشه تو مرحله سختی هستم
    بارها براش مثالها زدم با اخلاق خوب مثل این داستان که گنجشکی بود که با کلی زحمت یه لونه ساخت خدا تو یه چشم به هم زدن با یه باد لونه شو خراب کرد گنجشکه گفت من کلی زحمت کشیدم چرا این کارو کردی خدا گفت ماری کنار لونه ات بود و میخواست به تو آسیب بزنه.... بهش گفتم این کار خداست هیچکی نمیتونه جلو تقدیرو بگیره گفتم اگه تو خوب و بد رو بهتر از خدا تشخیص میدی که تو خدا میشدی گفتم دل مارو نشکن خدا خوشش نمیاد خدا به اون خانم درد داده درمان هم میده اگه تو بخوای سر خود درمانش کنی خدا هر جور باشه نسخه اش میکنه ....
    مصباح الهدی من 8 ماهه باردار بودم که این اتفاق افتاد الان دختر6 ماهشه .... به معنای واقعی کم آوردم

شوهرم تو این ماجرا یه روز که سخت درگیر شدیم به من گفت تو چشام گفت دلم باهاشه میخوای چه غلتی بکنی این جمله نمیزاره زندگی کنم همون شب با کلی قرص آرامبخش خودکشی کردم اما اومد و بردم بیمارستان بعدش از خونه زدم بیرون تو بارون با بچه 2 ماهه نمیدونستم کجا میرم چی کار میکنم فقط میرفتم تا رسیدم در خونه جاریم اون منو برگردوند خونه شوهرم بارها قسم خورد خاک برادرشو تا حالا قسم هیچ وقت قسم نمیخورد اما همون شب خورد و گفت اعصابم خراب شد این حرفو زدم اما اون هیچ وقت نمیفهمه زدن این حرف به زنش چه بلایی سرش آورد حال من بدجور خرابه بود دارم نابود میشم با همین یه جمله وقتی اعتیاد داشت برام اینقد سخت نبود 2 بار ترکش دادم با بی پولی ساختم و دم نزدم الان باز اینجوری شد سهم من از این زندگی درد کشیدنه؟ دیگه نمیکشم

دختر بیخیال مشاور واسه من کاری نمیتونه بکنه من حضوری رفتم اما دلم داغون شده کاشکی یکی بود به اون بگه برو مشاور ببین با زنت چه کردی که هر روز مثه دیوونه هاست مثه مرده ها زندگی میکنه

مردای که دارن این رو میخونن بدونین واسه یه زن هیچی بدتر از خیانت نیست کسی که خیانت میکنه با کسی که شوهرش مرده هیچ فرقی نمیکنه دوتاش مرده هستن
    اینجا خیلی خوبه اما نه واسه من که دیگه ته خطم حال و روزم
    خداحافظ
    ویرایش توسط min4 : سه شنبه 13 خرداد 93 در ساعت 14:27

2. کاربر روبرو از پست مفید min4 تشکرکرده است .

meinoush (سه شنبه 13 خرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)