نمیدونم علتش چی بود ولی تالار برای من پیغام میداد که سه پست بیشتر در طی یک روز نمیتونم بذارم واجازه نمیداد توضیح بدم براتون که دوستان نوشته منو اشتباه برداشت کردین .
اگر امکانش هست این دوستان دوباره نوشته منو بخونن ولی با دقت بیشتری لطفا. ممنونم
دوست عزیز ممنون از صحبتهاتون . به نظر من هم اشتباهه. ولی من همچین موردی ندارم اصلا.در واقع اصلا نرم افزار ها رو گوشی ام نصب نیست.
نه دوست عزیز من با اینکه بدلیل شغلم 99% کانتکت گوشی ام شماره های اقایون هست .حتی یک مورد هم نداشتم که همکارا این رفتار رو داشته باشن. یا خارج از محیط کاری پیگیر مسائل شخصی باشن ،من گفتم وقتی عنوان میشه در مورد مسائل کاری و علمی صحبت میکنیم باز هم به لحاظ احساسی و تعهد ایراد داره .که همون حرف شما میشه.
دوست گرامی تشکر از صحبتهای مفیدتون. من دقیقا تو پست اولم ذکر کردم که وقتی میگن اشکالی نداره ولی باز هم ادامه دادنش درست نیست. من دقیقا حرف شما رو زدم. من خودم گول نزدم..منم نظرم مثل شماست و دارم میگم حتی وقتی میگن مشکلی نداره باز هم به نظرم جای اشکاله .
شاید جایی که تاپیک رو باز کردم خوب نبوده ولی منظورم دقیقا همین چالش هست که حتی وقتی میگن مسایل کاریه باز هم دنباله دار خواهد بود. و من میخواستم که کلی گفته بشه برای همه . طبق فرمایش خودتون میشه خود گول زدن اگه جزئی بهش نگاه بشه و بگیم فلان مورد اشکال نداره .در واقع میخواستم بدونم نظر من درسته یا دارم بر اساس تربیت بدون تکنولوژی ام صحبت و فکر میکنم.
اخر سر هم پرسیدم که : اگه نظر من درسته و اشکال دارن این جور رفتارها،پس ایا متاهلها نباید ف ی س و بقیه شبکه های اجتماعی برن؟ در واقع دارم از این تضاد فکری خودم با تکنولوژی میپرسم از دوستان.
باز هم ممنون میشم نوشته اولیه منو دوباره بخونید .اگه ایراد از طرز نگارش من بوده باید ببخشید.
با تشکر از اقا پژمان عزیز و اقا امین گرامی و سایر دوستان که به نکته های ظریف و خوبی اشاره کردن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)