به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 17 خرداد 93 [ 09:53]
    سطح
    1
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 9
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    30

تشکرشده 7 در 3 پست

Array
    نمیدونم علتش چی بود ولی تالار برای من پیغام میداد که سه پست بیشتر در طی یک روز نمیتونم بذارم واجازه نمیداد توضیح بدم براتون که دوستان نوشته منو اشتباه برداشت کردین .

اگر امکانش هست این دوستان دوباره نوشته منو بخونن ولی با دقت بیشتری لطفا. ممنونم

نقل قول نوشته اصلی توسط samanft نمایش پست ها
    سلام به نظرم صدر صد اشتباهه،همه چی از یک احوالپرسی ساده شروع میشه،شما مظمئن باش اون کسی که سلام میده و الیک میشنوه تا همینجا توقف نمیکنه،حالا ممکنه توی یک روز خاص شما حالت گرفته باشه و فقط از روی سرگرمی جوابهای دیگه رو هم بدید و..............ادامه ماجرا،خود قران میگه چیزی که ذره ای باعث انحرافتون میشه رو ازش فرار کنید،به نظر خدا خیلی خوب بنده هاش رو میشناخته که اینقدر به صراحت گفته فرار کنید،جالبه حتی نگفته دوری کنید وکلمه فرار رو به کار برده،شما هم حتما غیر از اشناهای نزدیکتون بقیه رو توی کوشیتون توی بلاک لیست قرار بدید چون هیچ لزومی نداره یک ادم نامحرم بخاد حال شما رو بپرسه و به خاطر داشته باشید همه کسایی که به خطا کشیده شدن از همین احوالپرسی شروع شده
    دوست عزیز ممنون از صحبتهاتون . به نظر من هم اشتباهه. ولی من همچین موردی ندارم اصلا.در واقع اصلا نرم افزار ها رو گوشی ام نصب نیست.

نقل قول نوشته اصلی توسط setare sorbi نمایش پست ها
    عزیزم
    بنظر من غلطه...اشنایی با این محیط ها خوبه، ولی نیازی نیست افراد همکار اقا یا دیگرن واردش بشن، ن زیاد اشنایی ندارم فقط یه لاین تازه 2روز پیش نصب کردم ولی میدونم تو همشون گزینه بلاک کردن هست و گزینه های دیگه که باعث میشه اسم شما واسه افراد خاصی مشخص نشه و شمارو نبینن تا مجبور نشید اینقدر با تردید به همشون جواب بدید...
    سلام علیکه؟؟؟ خب درست، بذارید همون محیط کاری حال همو بپرسید، این ویچت و فیس بوک و لاین و .... همه میتونن اگه ما بخوایم جزء محیط خصوصی زندگی باشن دیگه حریم شخصی و خصوصی کجاس؟؟ حتما تو خونه فیزیکی باید باشه؟؟؟؟؟من همیشه به بچه های فامیل میگم، گزینه این نرم افزارها قسمتی هست بنام home که تمام فعالیت دوستان خودتون وغیره توش میاد و معنی این کلمه یعنی خانه، یعنی خصوصی، یعنی تو میتونی انتخاب کنی کی بیاد توش و کی نیاد ، یعنی حریم شخصیه شخصی.... دیگه چیکارکنم که این اومده و اون اومده و اینا نیست چون خودت راه دادی و خودت نگهش داشتی والا مهمون دوتا بی محلی از صاحبخونه ببینه میره پی کارش.....
    میبخشید؟؟؟؟؟؟ شما به دیگران توضیح میدید که چرا دوستیشونو نمیپذیرید؟؟؟؟؟ میگید من متاهلم؟؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟ یعنی میگید ببین تو خیلی خوبی، میخواستم قبولت کنم ولی حیف که شوهر دارم، یبخشید دیگههههههههه......آره؟؟؟؟
    من عقب افتاده نیستم درین زمینه ها اینا خوبن ولی با یه سری افراد اشنا مثل خانمای فامیل یا برادری یا خواخرزاده برادر زاده یا کسی که مشکله احتمالی در اینده پیش نیاره... خب همه چی با سلام علیک شروع میشه دیگه همون اول که نمیپرن وسط ماجرا.... اشتباه نکنید، ناراحت هم نشید نمیگم همه به اینجا میرسه ولی چرا؟ اخه چرا بسترزدایی نشه؟؟؟؟؟؟شما خودتو میشناسی، میدونی خوبی و نیت نداری و ... ولی اون اقا هم میشناسی، از ذات و نیت اون خبر داری از سست نبودنش مطمئنی؟؟؟؟؟؟ حذفش کن و بعد که دیدیش بگو نرم افزارش پرید ، پاک شد، چه میدونم هزاران تفند هست تو ماین نرم افزارا.... کسی هم که نمیشناسی نیار تو خونت....
    نمیخوام هی بگم متاهلی این موضوع رو بزرگ کنم که خدا نکرده حساس شی بهش ولی دیگه خودت باید بدونی ....
    این حدو حدود دونستن و اینا هم یهو دیدی از دست ادم در رفت یکی یه چی گفت .... از اول این دسته مسایل نباشه بهتره ....
    نه دوست عزیز من با اینکه بدلیل شغلم 99% کانتکت گوشی ام شماره های اقایون هست .حتی یک مورد هم نداشتم که همکارا این رفتار رو داشته باشن. یا خارج از محیط کاری پیگیر مسائل شخصی باشن ،من گفتم وقتی عنوان میشه در مورد مسائل کاری و علمی صحبت میکنیم باز هم به لحاظ احساسی و تعهد ایراد داره .که همون حرف شما میشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
    درود
    مرد هستم و متاهل حداقل 8 ساله توی اینترنت و فضای مجازی هستم چرا داری خودتو گول میزنی؟ وقتی خودت جوابو میدونی

چه مرد و چه زن فرقی نداره مجرد یا متاهل بنظرم اگه با نرم افزارهای ارتباطی بلدی درست استفاده کنی و درست رابطه برقرار کنی مفیده وگرنه برای اکثر جامعه کا ضرر داره چون فرهنگ درست استفاده کردنشو بلد نیستند.
    اول همه با سلام علیک و حرفای معمولی شروع میکنن ولی تهش دست شما نیست سرعت این رابطه دست شما نسیت پس لطفا از ادامه دادن اینگونه روابط خودداری کنید این حرفم کلیه

تاپیک شما عنوانش مشکل داره چالش برانگیزه لطف کنید عنوان را تغییر بدید یا اینکه دقیقا مشکل خودتان را مشخص کنید که چه اتفاقی افتاده چون اینجوری بحث به انحراف کشیده میشه بخوایم کلی حرف بزنیم
    دوست گرامی تشکر از صحبتهای مفیدتون. من دقیقا تو پست اولم ذکر کردم که وقتی میگن اشکالی نداره ولی باز هم ادامه دادنش درست نیست. من دقیقا حرف شما رو زدم. من خودم گول نزدم..منم نظرم مثل شماست و دارم میگم حتی وقتی میگن مشکلی نداره باز هم به نظرم جای اشکاله .
    شاید جایی که تاپیک رو باز کردم خوب نبوده ولی منظورم دقیقا همین چالش هست که حتی وقتی میگن مسایل کاریه باز هم دنباله دار خواهد بود. و من میخواستم که کلی گفته بشه برای همه . طبق فرمایش خودتون میشه خود گول زدن اگه جزئی بهش نگاه بشه و بگیم فلان مورد اشکال نداره .در واقع میخواستم بدونم نظر من درسته یا دارم بر اساس تربیت بدون تکنولوژی ام صحبت و فکر میکنم.

اخر سر هم پرسیدم که : اگه نظر من درسته و اشکال دارن این جور رفتارها،پس ایا متاهلها نباید ف ی س و بقیه شبکه های اجتماعی برن؟ در واقع دارم از این تضاد فکری خودم با تکنولوژی میپرسم از دوستان.
    باز هم ممنون میشم نوشته اولیه منو دوباره بخونید .اگه ایراد از طرز نگارش من بوده باید ببخشید.

با تشکر از اقا پژمان عزیز و اقا امین گرامی و سایر دوستان که به نکته های ظریف و خوبی اشاره کردن.
    ویرایش توسط *niaz : سه شنبه 13 خرداد 93 در ساعت 07:58

2. کاربر روبرو از پست مفید *niaz تشکرکرده است .

khaleghezey (سه شنبه 13 خرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)