نوشته اصلی توسط
mahasty
سلام.
اول اینکه حواستون باشه گناه تهمت ناروای چنین کاری دست کمی از انجامش نداره. مطمئنین که اشتباه نمی کنین؟ اگر آره، این مشکلی نیست که حل نشه. من چند لحظه فکر کردم و این راهها به ذهنم رسید. احتمالا دوستان باتجربه یا متخصص راهنمایی های بهتری بکنن.
شوهر اون خانم رو خبردار کنید یا خانم رو تهدید کنین که به شوهرش میگین. (نیازی به معرفی خودتون نیست)
.
اگر اون خانم موقعیت اجتماعی خاصی داره یا از خونواده مذهبی هست، از طریق محل کار و خونواده پدری علیهش اقدام کنین.
.
از یه فرد محترمی که حرفش برو داره مثل پدربززگ، رئیس دانشگاه و ... بخواین که با پدرتون صحبت کنن.
.
خیلی جدی و مصمم به پدرتون بگید اگر به رفتارهای منافی عفتش ادامه بده دیگه نه بچه هاشو میبینه نه زنش رو. که در پی اون احتمالا آبرو و شغلش رو هم از دست میده.
.
برادرتون مستقیما برن با اون خانم حرف بزنن و بهش بگن به صلاحشه که پاشو از زندگی مردی که زن و دوتا بچه بزرگسال داره بکشه بیرون. شوهرش هیچی، به دوستش خیانت نکنه. به بچش ترحم کنه و... تا از اینکه پسر مردی که باهاش زنا کرده داره نصیحتش می کنه خجالت بکشه.
.
در کنار همه اینها کاری کنید تمام حواس پدرتون به خانواده معطوف بشه. برین مسافرت، خرجهای سنگین بتراشید. به مادرتون کمک کنین تا جذاب تر باشه (نمی دونم چرا حس کردم افسردگی داره. اگه اینطوره حتما برین دکتر) هربار که مادرتون کمی سردرد گرفت سریع زنگ بزنین تا بیاد...
علاقه مندی ها (Bookmarks)