نقل قول نوشته اصلی توسط هیام " نمایش پست ها
سلام
نمیشه خیلی یواشکی یه جوری به اون زن حالی کنه که میدونه جریانو البته اگه از قضیه مطمئنه...........
بالاخره زنه آبروشو بیشتر ازاون آقا دوس داره.
تنها راهی که بکرمون رسیده همین راه بوده بازم تردید داریم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mahasty نمایش پست ها
سلام.
اول اینکه حواستون باشه گناه تهمت ناروای چنین کاری دست کمی از انجامش نداره. مطمئنین که اشتباه نمی کنین؟ اگر آره، این مشکلی نیست که حل نشه. من چند لحظه فکر کردم و این راهها به ذهنم رسید. احتمالا دوستان باتجربه یا متخصص راهنمایی های بهتری بکنن.

شوهر اون خانم رو خبردار کنید یا خانم رو تهدید کنین که به شوهرش میگین. (نیازی به معرفی خودتون نیست)
.
اگر اون خانم موقعیت اجتماعی خاصی داره یا از خونواده مذهبی هست، از طریق محل کار و خونواده پدری علیهش اقدام کنین.
.
از یه فرد محترمی که حرفش برو داره مثل پدربززگ، رئیس دانشگاه و ... بخواین که با پدرتون صحبت کنن.
.
خیلی جدی و مصمم به پدرتون بگید اگر به رفتارهای منافی عفتش ادامه بده دیگه نه بچه هاشو میبینه نه زنش رو. که در پی اون احتمالا آبرو و شغلش رو هم از دست میده.
.
برادرتون مستقیما برن با اون خانم حرف بزنن و بهش بگن به صلاحشه که پاشو از زندگی مردی که زن و دوتا بچه بزرگسال داره بکشه بیرون. شوهرش هیچی، به دوستش خیانت نکنه. به بچش ترحم کنه و... تا از اینکه پسر مردی که باهاش زنا کرده داره نصیحتش می کنه خجالت بکشه.
.
در کنار همه اینها کاری کنید تمام حواس پدرتون به خانواده معطوف بشه. برین مسافرت، خرجهای سنگین بتراشید. به مادرتون کمک کنین تا جذاب تر باشه (نمی دونم چرا حس کردم افسردگی داره. اگه اینطوره حتما برین دکتر) هربار که مادرتون کمی سردرد گرفت سریع زنگ بزنین تا بیاد...
دوست عزیز ممنون از راهنماییت
مطمئن هستیم چند ماه زیر نظرشون دشته دختره تا مطمئن شدیم
خانمه خونه دار و موقعیت خاصی نداره شوهرش آدم خیلی شوخ و مهربونی هست و اگه به شوهرش بگیم زندگی اونا بهم میخوره
ما مردا دلمون اگه چرکی بشه نسبت به یک زن اونم همسر خیلی دیدمون نسبت به اون شخص عوض میشه و صلاح میدونم به اون چیزی نگیم
تا الان تنها فکر زنگ زدن به زنه و تهدیدش هستش
برادر اوندختره خیلی زود عصبی میشه و کنترل نمیکنه و ممکنه چیز های بگه که خونه واده ها از هم بپاشه و برای مادرشون حادثه ای پیش بیاد
----
برای تفریح جالبیش اینجاست توی یک ساله اخیر هر جا ین خونه واده رفتن اون زنه هم اومده ،حتی مسافرت عید نوروز امسال بدون شوهرش با خونه واده مرده رفته بودن 2 هفته شمال
مادر دختره خیلی سنگی و مهربون هستش با این مشکلات پیش اومده اینطور دختره میگه مادره یکم شک پیدا کرده و افسرده شده و همش توی خودشه ولی نمیدونه مشکل از چی و از کجاست

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط نوپو نمایش پست ها
به نظر من هم شوهر و خانواده اون زن باید قضیه را بفهمند. خیانت به همسر از نظر قانونی جرم است و اگر شخص خیانت کار مرتکب زنا شده باشد به اعدام محکوم می شود. از این طریق می توان زن را تهدید کرد.
بهتره دختره تنها نباشه. چون به قول خودش ممکن است به قتل برسد. بهتره از اقوام مورد اعتماد کمک بگیره.تازه طرف شدن با اون زن هم به تنهایی امکان پذیر نیست. اگر هم هیچ قوم و خویشی نیست باید حتما برادرش را با خودش همراه کند.
بهتره مشاوره هم برود و سعی کند ریشه این خیانت ها را پیدا کند. وگرنه این زن نه یک زن دیگر.
بهتره به هر بهانه ای شده است رفت و آمدها به خانه این خانواده کم شود. راستش فکر کنم یکی از دلایل این پیش آمد ارتباط بی حساب و کتاب بین این دو خانواده بوده است.
بهتره دختره یک جوری اس ام اس های پدرش را به موبایل خودش انتقال بدهد و به عنوان مدرک داشته باشه. به درد روز مبادا می خورد. اگر خدای نکرده کار پدر و مادرش به دادگاه خانواده کشید برای احقاق حقشان مدرک لازم دارند.
ممنون دوست عزیز از کمکتون
بسیار سپس گذارم
من تنها یک دوست ساده هستم که به من اعتماد کردن و مشکلشون گفتند
مشکل اقوام هستند که همه شمال هستند و شهر ایشون هستن(مشهد)کسی از اقوامشون نیست
پیشنهاد تهیدد خیلی خوبه
ولی اگه خونواده ها بفهمن ممکنه مادر دختره چون صابقه بیماری و سکته داشتن اتفاقی بیفته براشون از یک طرف دختره بارش اتفاقی بیفته چون ایشونم دیابت دارن و اگه پدرشون یک روز انولین بهشون نرسونن حالشون بد میشه
از نظر قانونی درسته ولی پیامک توی دادگه چیزی اثبات نمیکنه و فقط یک سرنخ کوچیک حساب میاد که میشه از پرینت همه اسمس ها بدست آورد ولی ما میخوایم بدون سرصدا و کسی بفهمه مشکل حل کنیم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط paria_22 نمایش پست ها
بنظر من بهترين كار سكوته
بخاطر مادرش
دسترسي به اس ام اسهاهميشه مقدوره.دادگاه خودش پرينت ميگيره
نگه بهتره ولي ازطريق ناشناس زنگ به زنه بزنه بهش بگه من خبر دارم و تهديدشون كنه
ممنونم از نظرتون
تنها راه ممکنه در حال حاظر همین هستش

از همه دوستانی که در این تایپیک شرکت کردن خیلی ممنونم
امیدوارم این مشکلات برای هیچ کس پیش نیاد و به خوبی خوشی این مشکل خونواده ها حل بشه