درود دوست عزیز
خانوادت اونموقع راضی نبودند:
.مامانم راضی نبود چون میگفت اون باتویه حتما با یکی دیگه هم هست و من مطمئن بودم عشق اولش منم...پدر اونم راضی نبود و اونم فک میکرد که من بی سره پام....اختلاف طبقاتی داشتیم اونا سرتر بودن اما ما فرهنگی تر بودیم....
اون دلایل که مرتفع نشده هیچ طلاق ایشونم بهش اضافه کن
ما قصدا و عمدا چنین روابط عاشقانه ای رو تخریب می کنیم!!!!
چرا در رابطه با جنس مخالف وابسته مي شويم يا وابسته مي كنيم
لینک های بالا را مطالعه کن دوست عزیز تا بهتر متوجه بشی که مسیر یکه پیمودی غلط بوده و داری احساسی تصمیم میگیری
ایشون ازدواج کردن حالا به هر دلیلی و الان شوهر دارن همه ازدواج ها از این مشکلات داره شما زوجی را سراغ داری که مشکل نداشته باشند؟مخصوصا چند سال اول که همدیگه را کامل نشناختند و شناخت خوبی از هم ندارن
ایشون شوهر داره ولی با شما قرار میزاره:
شما فکر میکنی ایشون عاشقه ولی اشتباهه این هوسه نه عشق
از کجا معلوم بعدا که با شما بود دوباره سراغش نیاد؟
کسی که به این راحتی میخواد از شوهرش جدا بشه پسفردا از کجا معلوم وسط راه شما را تنها نزاره؟!!!!
این رابطه غلط را تمام کنید
ایشون متاهل هستند و شما قانونا عرفا شرعا و اخلاقا کاری که انجام میدید غلطه اگه براش احترام قائلی بزار بره پی زندگیش شما مسئول خوشبختی و بدبختی دیگران نیستید دوست عزیز
حالا هم یه تجربه که بدردت میخوره چون بنظر صفر کیلومتر میای دادا
اگه اینجوری باشه هردختر تهدید کرد خودشو میکشه یا هر پسری که تهدید کرد خودشو میکشه نگرانش بشیم و نگرانش بشیم و بخوایم بریم باهاش ازدواج کنیم میدونی چی میشه؟!!! نصف دختر و پسرا باید خودکشی کرده باشن تا الان
بیخیال بابا فدات شم این چیزا دیگه مال قدیماست برو بچسب به زندگیت تازه داشتی به آرامش میرسیدی باز میخوای سکته بزنی؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)