رفیق اینکه مطمئنی جوابش مثبته خیلی نگران کننده است
خیلی از پسرا وقتی خواستگاری کسی میرن باورشون اینه که جواب طرف مثبته و خیلی با اصمینان جلو میرن و همه چیزو تموم شده میدونن و این مسئله نباید رخ بده چون در صورت شنیدن جواب منفی خیلی بهشون سخت میگذره و بهم میریزن و حتی این علاقه به طرف مقابل تبدیل به نفرت میشه و...
در ضمن وقتی که احتمال این ازدواج انقدر بالاست چرا میخواهی از جمله هایی استفاده کنی که همه چیز رو از بین ببره و نظر مثبت دختر و خانوادش رو منفی کنی ؟
ضمنا تو به خانه این دختر رفت و آمد داری باید از جملات مناسب و سنگین و رنگین استفاده کنی چون ممکنه برداشت بدی از حرفات بشه و یه خواستگاری که اگر به شکل صحیح رخ بده براحتی نتیجه مثبتی بدست بیاد تبدیل بشه به میدان جنگ و دعوا سر مسائل ناموسی و ...
یعنی به گوش پدر و داداش طرف برسه چی گفتی و همونجا یه حال اساسی بهت بدن
حق هم دارن من اگه یه نفر بیاد خونمون و جملات عشقولانه به خواهرم بگه حتی اگه هدفش خیر باشه سرشو میکنم میدم دستش
یاد اون بنده خدا میوفتم که با پیژامه میره خواستگاری میگن چرا اینطوری اومدی
میگه فکر کردم شاید جوابتون مثبت بود شب موندیم
دخترا حتی وقتی همه چی تموم شده حتما باید ناز کنند مثلا موقع خطبه عقد به اندازه مهریه از طرف میپرسن آیا وکیلم هی میگن عروس رفته گلای باغچه رو آب بده الان میاد
حالا میخوای یه جمله عشقولانه بگی طرفم سریع بگه بله و مثل فیلما ...
جملات عشقولانه رو بذار برای عقد و ازدواج و تا میتونی همسرتو سوپرایز کن
برعکس اونچیزی که ما پسرا در مورد دخترا فکر میکنیم سنگین بودن و باکلاس بودن پسر خیلی تاثیر گذارتره تا اینکه دختر حس کنه طرف احساسی و عاشق پیشه است
ببینید ما چقدر مظلومیم
فقط یدونه معیار داریم که همین یدونه رو هم هیچکدوم از دخترا ندارن![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)