رفتی مشهد قسمتت شد ایشالله مارو فراموش نکن با بچه های همدردی دعامون کن
مهمترین مسئله برای خانواده خوشبختی افراد اون خانوادست.تو با شوهرت خوشبخت باشی اونا هم خوشحال هستند.یکم طول میکشه قرار شد ازش انتظار ینداشته باشی و روی خودت تمرکز کنی میدونم سخته خیلی هم سخته فکر نکن مایی که نظر میدیم متوجه سختیش نمیشیم خیلی از افرادی که نظر میزارن خودشون این مسیرها را طی کردن.
ولی اینو بهت قول میدم بعدش خودت متوجه تغییرات زیادی در وجود خودت میشی خیلی باتجربه تر و بزرگتر از الانت میشی جوری که حتی خودت باورت نمیشهیکی از نمونه های عینیش بانو بهار_68 یعنی خداوکیلی من یکی هنوز باورم نمیشه چقدر ایشون نسبت به قبلشون تغییر کردن
این جمله جناب مدیر همدردی هم همیشه یادت باشه:
انرژی که برای طلاق میزاری خیلی خیلی بیشتر از انرژی که برای ادامه زندگیت و بهبودیش میزاری
یکی از اددلیست های خود من یه خانومی بودش که توی 23 سالگی طلاق گرفته بود زود ازدواج کرده بود شوهرش معتاد بود.شوهرش دوباره ازدواج کرد یعنی واقعا میگم بعد 4 سال هنوز یاد شوهرش و خاطراتش بود و ازشون حرف میزد!!! کی دیگه از اددلیست های یاهو خود من حتی شوهرش یکبار دست روش بلند کرده بود و حرفای زشت بهش میزد حتی بعد مرگشم بازم به یادش بود!!!
برای ما مردا عجیبه چون منطقی به همه چیز نگاه میکنیم برعکس شما بانوان که احساساتی هستید
پ.ن:راستی مشهد رفتید یادتون نره فروشگاه پروما هم یکسر بزنید طبقه اولش خیلی گرونه ولی طبقات بالاش خوبه مخصوصا اخرین طبقش بولینگش خیلی کیف میدهشرطی بازی کردیم من و خانومم و رفیقمو خانومش ایول به خانوم خودم یه ضربه زد همشون افتادن
خیلی کیف داد تا میتوانی برو خوش بگذرون کلی انرژی جمع کن خودت و شوهرت اصلا و ابدا هم به اتفاقاتی که افتاده توجه نکن حداقل سعی کن توجه نکنی پرانرژی بگردید خونه

شرطی بازی کردیم من و خانومم و رفیقمو خانومش ایول به خانوم خودم یه ضربه زد همشون افتادن 
خیلی کیف داد تا میتوانی برو خوش بگذرون کلی انرژی جمع کن خودت و شوهرت اصلا و ابدا هم به اتفاقاتی که افتاده توجه نکن حداقل سعی کن توجه نکنی پرانرژی بگردید خونه

علاقه مندی ها (Bookmarks)