سلام برادر محترم
از شماکه انقدر امام علی رو دوست دارید و مذهبی هستید بعیده...
سحر و جادو وجادوگری وجود داره اما در دین کابالا که یک فرقه از یهودیت هست وجود داره در اون فرقه به قدری به این خرافه اعتقاد دارند که حتی وجود خدا روهم با این جادو نقض میکنند و این رو هم در فیلم های هالیوودی کاملا میشه مشاهده کرد (مثل فیلم هری پاتر_300_کنستانتین_جن گیر)وهزارتا نمونه ی دیگه اش از نظر اونها خدا جهان رو ساخته و اون رو سپرده به کابالایی ها تا با جادو و جادوگری هدایتش کنند.متاسفانه با تهاجم های فرهنگی که به ما شده اونها اومدن و باقصدهای مختلف و راههای متفاوت این باور رو در ما به وجود اوردن و به خاطر همین موضوع بعضی از ما تا به در بسته میخوریم میریم سراغ دعا نویسی و جادو... (برای اینکه بهتر متوجه این قضیه بشید میتونید مستند فرقه های سری رو ببینید یا کتاب دستهای پنهان رو بخوانید). درحالی که ما نیرویی برتر و والاتر از اینها رو دراختیار داریم نیروی خدای بزرگ نیروی توسل به ائمه و نیروی عقل ادمی.
حرف شما درسته میشه بخت ادمهارو بست اما به وسیله ی خود اون ادم نه دعانویسی و جادو گاهی وقتها خود ما با کارها و رفتارهای ناشایست که خودمون ازشون مطلع نیستیم بخت خودمون رو میبندیم و اجازه نمیدیم که کسی به ما علاقه مند بشه.
شما بهتر هست روی رفتار ها و برخوردهای خودت کار کنی.
و اینکه من خودم یه خواستگار داشتم که تمام چیزهاش اوکی بود اما تو مقطعی از زندگیش شده بود مرید یکی و تمام کارهاش رو باحرفهای اون ادم به ظاهر مومن انجام میداد من ردش کردم و در برابر تمام خانواده ام ایستاده ام و گفتم کسی که عقل خودش رو میذاره کنار و تایع حرفهای کس دیگه ای میشه ارزش فکر کردن رو نداره.شاید موردهای شماهم با تحقیقات پی به این اخلاق شما بردن و دست رد به سینه ی شما میزنند...

علاقه مندی ها (Bookmarks)