سلام. بهتون تبریک میگم بابت این دغدغه که میخواید طوری جواب بدید ایشون دل ازرده نشند واقعا قابل تحسین هستش این کار شما.
شما هنوز دچار تردید هستید که این اقا برا ازدواج مورد مناسبی نیستند علی الرغم تمام خوبی هایی که دارند ولی چون از نظر مالی و تحصیلی و خانوادگی هم کفو شما نیستند و دوم این که اگه مورد مناسبی نیستند چطور بهشون جواب منفی بدید ناراحت نشند
راجب این که اون اقا مناسب هستند یا توصیه میکنم سمینار ازدواج اقای فرهنگ رو دانلود کنید و گوش کنید و خیلی بهتون کمک میکنه ...شما از شرایط خود اون اقا نگفتید که مثلا مستقل هستند یا نه و وضع مالی خود اون اقا الان در چه حدی هستش و.. ولی به هر حال باید قبول کرد شما باهاشون فامیل میشید دیگه روابط خونوادگی دارید با خوناوده ی اونا هم ارتباط دارید ولی من میگم دیپلم داشتن یا فوق لیسانس داشتن واقعا الزاما به معنای نداشتن یا داشتن شعور نیست(هر چند کسی که تحصیلات بالاتری دارند مشخصه غالبشون بهترند ولی واقعا الزامی نیست) مهم انسانیت ایشون و خونواده ی ایشون هستند به هر حال به نظرم حالا که شما دچار تردید شدید بهتره یکم بیش تر تحقیق کنید و اون سمنیاری که گفتم رو حتمات گوش کنید خودتون به این نتیجه می رسید ایشون مورد مناسبی هستند یا نه ... ولی این که ایشون رو از خودتون هم کمتر میبینید خیلی بد هستش و فردا ازدواج کنید به مشکل می خورید شاید چون یه زن دوست داره مردشو از خودش توی همه چیز بالاتر ببینه و بهش تکیه کنه.. از طرفی شما 30 سال هم سن دارید اگه فکر می کنید میتونید موقعیت های بهتری داشته باشید یه چیزی باز طوری نشه چند وقت بگزره پشیمون بشید خدایی ناکرده
این که چطور بهشون جواب منفی بدید ببنید شما اگه بگید قصد ازدواج ندارید برای خود شما بد میشه این طوری فرصت های بعدی رو از خودتون میگرید ممکنه یه نفر دیگه بخواد اقدام کنه و فکر کنه واقعا شما قصد ازدواج ندارید در صورتی که اصلا این طور نیست ..بهترین کار این هستش به اون اقا بگید شما یه مرد بسیار خوبی هستید ولی فکر میکنم اون کفویت لازم رو که داشته باشیم نداریم و ترجیح میدم همون همکار هم بمونیم.خیلی صریح و واضح ازا ون اقا هم سنی گذشته دیگه حتما باید قبول کنند.
ضمنا این که دوست عزیمون فرهنگ 27 فرمودند که اگه اون اقا به فکر غروروش بود از دختری که خودش بالاتره خواستگاری نمی کرد میگم خوبه یه طرفه به قاضی نریم اولا اون اقا شاید اولش نمیدونسته این قدر از نظر خانوادگی اختلاف دارند خود اون اقا خودش رو در سطح خانم دیده که اقدام کرده حالا اگه خانواده ی ضعیف تری صرفا از نظر مالی یا تحصیلی داره که گناهی نکرده و بازم میگم واقعا اینا ملاک خوشبختی نیست ولی هم کفو نبودنش میتونه باعث بوجود امدن مشکلات بعدی بشه و واقعا با چند خط راجب اون اقا نمیشه نظر قطعی داد.ولی به هر حال یه مرد که از یه دختر خواستگاری میکنه حتما اینو هم در نظر میگیره که ممکنه جواب منفی هم بشنوه پس جای نگرانی نیست.

علاقه مندی ها (Bookmarks)