آقای خاله قزی این چه حرفیه که میزنید؟؟؟؟!!! شما خودتون دختر دارید چطور و جدانتون اجازه میده که انقدر راحت یه خانومی رو که به اندازه کافی از جدایی پدر و مادرش آسیب دیده، قضاوت کنید و به این آقا بگید برو دنبال یک مورد بهتر! مگر این خانوم تقصیری داشته تو جدایی پدر و مادرش؟ شما میفرمایید دید جامعه بد هست نسبت به طلاق بعد خودتون میگید برد دنبال یک دختر بهتر؟؟ جامعه مگر کی هست؟ جامعه خود ماییم!! پس کسی که پدر و مادرش از هم جدا شدن حق نداره زندگی مشترک رو تجربه کنه؟؟ به چه گناهی؟؟ خدای نکرده خدای نکرده 1000 بار خدای نکرده اگر شما یک روز به فرض محال از خانومتون جدا بشید دوست دارید خواستگار دخترتون اینجوری دخترتون رو قضاوت کنه؟؟ به گناه نکرده طردش کنه؟؟ واقعا خیلی متاسف شدم از این همه بی انصافی.پس با این نسخه ای که شما پیچیدید تمام کسایی که پدر و مادرشون جدا شدن حق ندارن ازدواج کنن!
آقای مجید طلاق بعضی وقتا و نه همیشه یک راه حل هست. بعضی وقتا پدر و مادرا جدا میشن که فرزندانشون در محیط کم تنش تری رشد کنن. بچه های تک والدی نسبت به بچه های دیگه سختی کشیده تر هستن معمولا بالغ ترن و قدر زندگی مشترک رو بیشتر میدونن. هیچ کسی ازدواج نمیکنه که جدا بشه. و والدین این خانوم هم همینطور. شاید هر دو آدمای خوبی بودن ولی به هم نمیخوردن. بعضیا هم هستن که خودشون فردی خوبن ولی تو زندگی خانوادگی خوب عمل نمیکنن. این خانوم به خاطر جدا شدن پدر و مادرش نسبت به همسن و سالاش سختی بیشتری کشیده واقعا حقش نیست که بیشتر از این در حقش بی انصافی بشه. من فکر نمیکنم که مشکل پدر و مادرتون جدایی والدین این خانوم باشه. البته شما توضیح ندادید که پدر و مادرتون چرا با اون عشق 6 ساله مخالفت کردن ولی احتمالا پدر و مادرتون یک مقدار میخوان که شما رو تحت حمایت خودشون داشته باشن و به شما توصیه میکنم سعی کنید در عین اینکه احترام پدر و مادرتون رو دارید استقلال رای داشته باشید و مورد مهم ترین انتخاب زندگیتون خودتون نظر نهایی رو بدید چون شما میخواید زندگی کنید .پدر و مادرای ما قبلا انتخاب خودشون رو کردن. البته رضایت پدر و مادر شرطه ولی نه شرط کافی. اگر نمیشه و نمیتونید پس فعلا سعی کنید به ازدواج فکر نکنید چون اینجوری نمیشه مستقل شد.

پس با این نسخه ای که شما پیچیدید تمام کسایی که پدر و مادرشون جدا شدن حق ندارن ازدواج کنن!

علاقه مندی ها (Bookmarks)