بانو مارال سوال شخصی آخر خودم در مورد ماساژ دادن پا بیشتر جنبه طنز و مزاح کردن را داشت نه بیشتر خیلی جدی گرفتید شما
با این جملت موافق نیستم خودتم می دانی که اشتباهه و الان خداروشکری داری مسیر اعتدالی را در پیش میگیرید:
این در حالیه که من عاشق محبت کردن هستم و دوست دارم بی وقفه عشقم رو نثارش کنم ولی به این نتیجه رسیدم لایقش نیست
بموقع علاقمند شو نازشو بخر و از عشقت لبریزش کن و بموقع سعی کن کنترلش کنی
خوب چرا گزینه 4 را بهش توجه نکردید:
فراگيري مهارت ترک موقعيت و توافق با همسرتون درباره اون در زماني که در شرايط عادي هست
بشینید و با ایشون خیلی محترمانه و البته با نهایت احترام و همراه با جراتمندی دنبال یه راه حل بگردید.که مورد توافق دوطرف باشه.تمرین کنید صبور باشید ایاشلله نتیجه میگیریدبازم اگه جواب مناسب توی جستجوهام در این مورد پیدا کردمب رای شما مینویسم چشم.
لطفا تحت تاثیر صحبت های دیگران قرار نگیریدمادر شما کارشناس روانشناسیه مگه که نظراتش را اینقدر بهش اهمیت میدید ؟
ایشون مادره و از روی احساسات و دلسوزی حرفی زدن.لطفا نوشته زیر را مطالعه کنید.
قبلش اینو بگم سعی کنید جلوی مادرتان در مورد مشکلات زندگی خودتان به هیچ عنوان حرفی نزنید.حتی اگه دردودل داشتید و دنبال همدردی بودید تشریف بیاورید سایت همدردی دوستان هستند.هم حرفتان را زدید و آرام شدید و هم اینکه به زندگیتان لطمه ای وارد نشده.
هر زندگي و هر خانواده اي براي خودش کم و کاستي هاي خاص خودش رو داره
مگه زندگي همه کامل هستن و فقط مال شما کامل نيست
که اينطور منتظر نشستي ببيني بقيه چه نظر و قضاوتي در مورد شما و شوهرت دارن؟!
حرفهاي مادرت رو بزار رو حساب همون حس مادري و خواستن بهترين ها براي زندگي بچه هاشون
هر چند که خودشون متوجه نباشند با زياده روي دارن اونها رو بدتر تحت فشاتر ميذارند!
شما ميخواي آسايش داشته باشي کمتر خونه مادرت برو وقتي گله مند شد همين رفتارهاش رو گوشزد کنيد
خوب يا بد شما ازدواج کرديد و الان داري تلاشت رو براي بهتر شدن زندگيت ميکني پس انگيزه بيشتر ميخواي
نه اينکه با بها دادن به حرفهاي ناخوشايند ديگران بدتر انگيزه ات رو از دست بدي
عنان زندگيت رو در دست خودت بگير تا بتوني به آرامش برسي خانومي.
شوهر خوبی داری فقط اینو یادت رفته ما مردا خیلی با شما بانوان فرق داریم یه چیز یخانومم چند وقت قبل گفته بود خداوکیلی من یکی فکر کردم شوخی میکنه داشتم شاخ در می آوردم:
هستند مردای متاهلی که بعد چند سال زندگی مشترک کنار همسرشان هنور دز مورد زمان قاعدگی زنان و اطلاعاتی که لازمه داشته باشند هیچی نمیدونن صفر کیلومتر خالص هستند.تعدادشونم کم نیست.
مقایسه نیست ولی فکر کنم شوهر شما هم در این مورد مهارت کافی برای کنترل خشم را نداره بهتره در این مورد مقالات سایت را مطالعه کنید و در اختیار ایشون قرار بدید البته رد زمان و مکان مناسب و با بیان مناسب
بزار یه متن بسیار زیبا بنویسم برای شما از جناب مدیر در مورد کاربر مردی که گفته بود توی زندگیشان عشق وجود نداره و از مشکشان در تالار همدردی گفته بودند
در واقع چه شما زندگي را با عشق شروع کرده باشيد، يا شروع نکرده باشيد، نياز به بينش و مهارت براي ادامه آن داريد.
هيچ زندگي به خاطر دوست نداشتن يکديگر از هم نمي پاشد،
بلکه به خاطر عدم مهارتها ودانشهاي کافي و آشنا نبودن به مسائل ارتباطي و ....، زندگي به باد مي رود.
البته اين مسائل ريشه آن چيزي است که زوجين مي گويند همديگر را دوست ندارند يا به هم عشق نمي ورزند.
شما فرموده ايد پس از اين سالها عشق به وجود نيومده....،
من يک سئوالي دارم ، مگر عشق در خلا ايجاد مي شود. مگر نه اينست که عشق وابسته به دو نفر است.
و هر دو نفر بايد بذر عشق را آبياري کنند، به موقع کود بدهند،
غذا بدهند ،علفهاي هرز آن را وجين کنند، آفت زدايي کنند و .....، تا از نتيجه اين عشق بهره مند شوند.
پرخاشگری و عصبانیت

علاقه مندی ها (Bookmarks)