سلام پونیو جان
به نظرمن آدم باید جذاب باشه تا زیبا . چه مرد چه زن . خیلیا خوشگلن اما هیچ جوره آدم رو جذب نمیکنن خیلیا هم چهره متوسطی دارن ولی آدم راحت جذبشون میشه . من خودم هم همیشه دوست داشتم جذاب باشم نه اینکه صرفافقط زیبا باشم .
اول از اینکه زشت اصلا وجود نداره و همه به نوعی زیبایی تو صورت دارن منتها کم و زیاد داره
دوم اینکه تو برای اینکه جذابیت داشته باشی باید رو همه ابعاد وجودت کارکنی جذابیت فقط تو چهره خلاصه نمیشه . حتما دیدی کسانی رو که خیلی زیباا هستند ولی اخلاق ندارن وعلی رغم زیبایی که دارن بقیه مایل نیستن باهاشون ارتباط داشته باشن . و برعکسش هم هست مثلا خیلی از بازیگرهای خانوم تو کشور خودمون خیلی خیلی قیافه معمولی دارن ولی به خاطر مردم داربودنشون ، بازی خوبشون ،اهل حاشیه و حرف و حدیث نبودن و مهم تر ازهمه سادگی که تو آرایش و پوشش دارن کلی طرفدار دارن . البته خیلی خوبه به فکر چهره ات هم باشی و راهکارهایی که بچه ها دادن رو عملی کنی به خودت برسی اما اگه این قضیه ریشه ای حل نشه دوباره بعد از اینکه همه این کارهارو کردی بازهم از خودت ناراضی میشی حتی اگه فرشته هم باشی باز یه ایراد تو صورتت پیدا میکنی .
راستش تاپیکت منو یاد چند سال پیش خودم انداخت . 16 سالم بود که خواهرم ازدواج کرد خواهرم خیلی خوشگله وقتی هم که عروس شد خیلی خیلی خوشگل تر شد اینقدر که همه ازقیافه اش تعریف میکردن یا دوستای خودم میومدن پیش من میگفتن چقدر آبجیت خوشگله خوش به حالش. آقا من اینقدر حسودیم میشد که حد نداشت همش خودم رو باهاش مقایسه میکردم مثل خودت هرکی هم ازم تعریف میکرد باور نمیکردم . تا اینکه یه روز دیگه به غیرتم برخورد رفتم جلو آینه به خودم گفتم : فدای سرت خودت هوای خودت رو داشته باش خودت از خودت تعریف کن توانایی هات رو به همه نشون بده خودت رو تو دل همه جا کن خلاصه عزمم رو جزم کردم وشروع کردم به ساختن خودم تو درسم پیشرفت کردم یه کلاس ورزشی ثبت نام کردم هنر های زیادی رو یادگرفتم و مهم تر از همه سعی کردم خوش اخلاق و اجتماعی باشم بعداز یکی دوسال اینقدر اعتمادبه نفسم خوب شده بود هرجا میرفتم سریع دوست پیدا میکردم همه ازم به خوبی یادمیکردن .
چند وقت بعد چندتا از دوستام خنده خنده بهم گفتن ماه تیسا ما به تو حسودیمون میشه همین جوری که خوشگل بودی و همه دوستت داشتن الانم که هم درست خوبه و همه چی بلدی هم مهربونی خودتو تو دل همه جا میکنی . یعنی فکر من فقط اونجوری بوده فکرمیکردم زشتم !ولی من از این نقطه ضعفم بهترین استفاده روکردم و به ضررم که نشد هیچ خیلی بهتر هم شدم از همه لحاظ .
پس اینقدر زوم نکن رو قیافت اینقدر هم نظر اطرافیان رو راجع به چهره ات نپرس با این کار داری به اونا القا میکنی من قیافه خودمو دوست ندارم اگه شما هم دوست ندارین حق دارین . تا خودت خودت رو قبول نداشته باشی از دیگران چه انتظاری داری ؟ اینقدر با اعتماد به نفس رفتار کن که کسی به خودش اجازه نده از چهره ات ایراد بگیره .
به نظرمن مشکل تو چهره و زیبایی نیست با این که ندیدمت ولی حس خوبی به تو و چهره ات دارم . پس خودت رو دوست داشته باش برو جو آینه از خودت تعریف کن هرخوبی که داری برا خودت بزرگ کن و سعی کن خوبیهاتو وسعت ببخشی .یک آدم موفق رو برای خودت الگوی پیشرفت قرار بده . اگر موفقیتی هرچند کوچیک کسب کردی خدارو شکر کن و از خودت هم تشکر کن . سعی کن اینقدر وقتت رو پر کنی که دیگه فرصت نداشته باشی به این چیزا فکر کنی . بازم میگم با یادگرفتن مهارت های مختلف چه درسی چه ورزشی چه هنری به بالا رفتن اعتماد به نفست کمک کن خود به خود موضوع حل میشه مطمئن باش چند وقت دیگه میای این تاپیک رو میخونی خودت خنده ات میگیره .
راستی یادم رفت بپرسم چند سالته ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)