پونیو جان من بعضی از ادما رو دیدم که زیبا بودن ولی نمیدونستن خوشگلن حتی از قیافشون خجالت هم میکشیدن میدونی که منظورم چیه؟
یعنی تاثیر عوامل روانی
خیلی ا هم بودن که قیافه درهمی دارن ولی چنان با اعتماد بنفس رفتار میکنن که برا همه جذابن یکی دوست من
این ماییم که به قیافمون حالت میدم به حرکات دست و پا حالت میدیم (تو مو میبینی و من پیچش مو تو ابرو من اشارت های ابرو)
ما خلق میکنیم یه شخصیت بوجود میاریم که حتی توی برخوردای بعدی و بیشتر قیافمونو برا طرف مقابل عوض میکنه
یا زیباتر میشه یا زشت تر
با این حرفایی که میزنیم قرار نیست همین فردا پاشی و ببینی احساست به خودت عوض شده و تعجب کنی . نه اینا حرفایی که باید روشون فکر کنی وقتی درک کردی ذهنت یه کد میدی که به موقع عمل میکنه یعنی به مرور که رفتار و امیالت رو درجهت اون قاعده قرار دادی به حالت تعادل میرسی
شاید قبلا یه ساختار غلط تو ذهنت داشتی که هنوزم داره عمل میکنه مثلا:
ادم باید حتما بی عیب و نقص باشه
همه چی باید قرینه باشه
ارزشمندی ادما و احترامی که بهشون میشه بخاطر چهره متناسب و دماغ زیبا شونه
من خیلی خوشگل نیستم بدم میاد از خودم
.
.
یا شاید تو خانوادت از بچگی بهت القا شده که زیبا نیستی و یا حداقل تعریفت نکردن و خودت هم به خودت محل ندادی
خودتو دست کم گرفتی
متوجه نبودی که چقدر ارزشمندی چقدر میتونی شادتر و خوشحال تر باشی
خودتم با دیگران همصدا شدی و گفتی دوست ندارم اخه گناه داری دختر گاهی باید با محیط بجنگی فقط بخاطر خودت نباید تسلیم بشی حتی اگه کسی گفت تو ایراد داری نباید قبول کنی اخه تو فقط خودتو داری
اگه از موضعت کوتاه بیایی اینجاست که دیگران به ارزشت شک میکنن خودتم که قبلا خودتو زیر سوال بردی
بارها به من و به همه ادم ها ثابت شده که عامل ارزشمندی و دوست داشتنی شدنمون خودمونیم
ازون گذشته ادما نیاز به چیزی دارن که بخاطرش احساس ارزشممندی کنن این نیاز خیلی واضحه مثل نیاز به اب میمونه
حالا ارزشمندی میتونه به خیلی چیزا باشه : دانشگاه- شغل خوب- یه کار مفید- هنر - اخلاق خوش- طاهر زیبا
حالا خودت فکر کن به چیت تو زندگی افتخار میکنی و از داشتنشون لذت میبری حتی کوچکترین داشته ..دوس داشتی برا ما هم بنویس
شاید دنبال بهانه ای که خودت رو ارزشمند بدونی شاید زیبایی رو قراره با چیز دیگه جابجا کنی ببین اون چیه؟ قراره چیکار کنی؟
صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را
علاقه مندی ها (Bookmarks)