نوشته اصلی توسط
معاون کلانتر
سلام
اینجا هر کسی بر اساس نوشته های شما نظر میده و کسی از قلب و احساسات و تفکرات و دیده ها و شنیده های شما شما که ننوشتید و بیان نکردید خبر نداره
شما فقط از قد ایشون گله کرده بودید و عنوان کرده بودید که ظاهر معمولی داره
اما حالا دیگه مشخص شد که این آقا برای شما جذابیت جنسی نداره و به قول دوستان به دلتون ننشسته
این موضوع در زندگی آیندتون خیلی آزارتون میده
نه فقط شما رو بلکه همسرتون هم ناخواسته درگیر میشه و رنج میبره
اینجا صرفا بحث خوشبختی فقط یک فرد نیست بلکه بحث خوشبختی یک زوجه
من اگه جای شما بودم دیگه بیشتر از این این رابطه رو کش نمیدادم و جواب منفیمو خیلی صریح میدادم و خلاص
جدا از صحبت هایی که داشتید یه نصیحت دارم برای هرکسی که میخواد ازدواج کنه
در موقع ازدواج به 3 اصل اساسی باید توجه کرد
1. قهرمان بازی در نیارید (مثلا یک ویژگی بارز منفی در طرف مقابل ببینید بعد اینطور استدلال کنید که اگه جواب منفی بدم دلش میشکنه یا خدا ازم بدش میاد یا پدر مادرم ناراحت میشن یا ...)فقط و فقط به فکر داشتن بهترین انتخاب برای خودتون باشید که در این صورت بزرگترین لطف رو به خواستگارتون و خانوادتون و خدا و مابقی میکنید چون در آینده کسی ناراحتی شما رو نمیبینه و از ناراحتی شما ناراحت نمیشه
2. این جمله رو از ذهنتون حذف کنید که بعدا تغییر خواهد کرد
3. هیچوقت به توصیه و اجبار دیگران با کسی که دوستش ندارید ازدواج نکنید
اما امیدوارم بازم با کمالگراییتون مبارزه کنید
مثلا همین گرفتن مدرک ارشد بجز یه سراب ذهنی چیز دیگه ای نیست
اولا دیگه ارشد گرفتن انقدر راحت شده و ظرفیتا زیاد شده و با پول مدرک میدند که ....
ثانیا هیچ تفکر معقولانه ای پشت این مسئله نیست
مثلا کسی که ارشد میگیره تضمینی نیست که حتما همسر مناسبی برای شما خواهد شد
اگر قصد استخدام کسی رو برای شرکتتون داشتید پذیرفتن فردی که نسبت به بغیه لیسانسه ها ارشد داره منطقی تر بود هر چند دیگه در استخدام ها نه به مدرک کار دارن نه به معدل و نه دانشگاه و ... فقط به تجربیات طرف مقابل بها میدن چون داشتن مدرک تحصیلی بهتر دلیلی بر باهوش بودن و مفید بودن و بهتر بودن و... نیست
برای ازدواج هم همینطوریه و کسی که ارشد داره دلیل نمیشه اجتماعی تر یا با درک و فهم تر یا ...باشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)