میخوام بهش بگم که میخوام برم خواستگاری. شاید از برخورد اون هم خیلی چیزا حل شه و هم راحت تر دل بکنم.
ببخشد دوست عزیز ولی من با خوندن همه حرفهاتون آخرم نفهمیدم شما این خانم رو واقعا میخاید یا نه!!!!
اگه میخواید و فکر می کنید میتونه خوشبختتون کنه این همه تردید چه معنی داره؟؟؟شما حتی دلیل منفی بودن جوابش رو نپرسیدین!!!!! با این همه صمیمیتی که شما میگین دارید فکرنکنم پرسیدنش انقدر سخت بود!!!(اگه کسی از من اینجوری تقاضا میکرد 100% فکر میکردم پیشنهادش جدی نبوده)
شما فکر میکنید اگه بگید میخواید برید خواستگری اون خانم چکارمیکنه؟؟؟ مثلا از رفتار ایشون چی قراره حل شه؟؟؟ فکر میکنید اگه بهتون علاقه ای داشته باشه ناراحت میشه و میگه نرید؟؟؟ مطمئن باشید هیچوقت چنین کاری نمیکنه و شما هم چیزی دستگیرتون نمیشه!!!
نظر من تکرار مجدد این موضوع میشه اصرار و پافشاری. همچنین آدم عاقل باید روی چیزی پافشاری کنه که در مورد اون اطمینان داره. من نمیتونم احساسات اونو تحریک کنم و بعد تازه بشینم باهاش شرط و شروطمو در میون بزارم. اینو هم در نظر بگیرین که احتمال جواب مثبت ایشون زیاد نیست.
یعنی یکبار دیگه مطرح کردن موضوع و یا پرسین دلیل میشه پافشاری؟؟؟؟ من شما رو نمیشناسم و نمیخوام زود قضاوت کنم ولی این بیشتر شبیه غرور میمونه!!!!
لطفا با خودتون روراست باشید اگه واقعا یه نفر میخواید برای به دست آوردنش حداقل یه تلاشی بکنید (در حد پرسید دلیل جواب منفی حداقل)!!! اگر هم نمیخواید دیگه زیاد بهش فکر نکنید و برید دنبال سرنوشت خودتون.

علاقه مندی ها (Bookmarks)