درود دادا
اول اینو بگم خیلی عالیه قصد داری سنتی ازدواج کنی و زیر نظر خانوادهو اینکه قبل از ازدواج رابطه نداشتی خیلی خوبه.اینکه رفتار و شخصیت و طرز فکر اروپایی هم داری بنظر عالیه ولی بشرطی که اخلاقیاتی که دارن هم گرفته باشی
من کمالگرا نیستم ولی کلا با اینکه مرد هستم ولی از شخصیتت خوشم اومد
لطفا لینک زیر را حتما مطالعه کنید
http://www.hamdardi.net/thread-154.html
شخصیت خانوم من کمالگرا هستش و منم احساساتی و نمایشی ولی جفتمون بعد ازدواج داریم معتدلتر میشیم و از نظر فکری و شخصیتی به همدیگه نزدیک میشیم ولی این مورد بستگی به داشتن انعطاف لازم داره که در وجود شما خوشبختانه هستش و این خیلی خوبه![]()
و اینم تیپ شخصیتی افراد بهمراه ویژگی هایی که دارن و اینکه آیا دوتیپ شخصیتی با همدیگه میتوانند یه زندگی مشترک خوب همراه با عشق و محبت داشته باشند یا خیر
http://www.hamdardi.net/thread-22741.html
کلا از افرادی که روی پای خودشان هستند و باهوش و باذکاوت مخصوصا بااخلاق هستن خوشم میاد.کلا پسر خوب یهستی ولی چون خودت گفتی انتقاد کنم میگم.یکم بهتره از شخصیت کمالگرایی که داری بقول معروف معتدلش کنی و انعطافت را بیشتر کنی.خوب شما تازه جلسه اول بوده و همیشه نگرانی وجود داره ولی اینم یادت باشه همیشه دختر خوب با خانواده خوب پیدا نمیشه
در مورد شماره 1. انشالله در جلسات بعدی بهتر و بیشتر باهمدیگه آشنا میشید و در این مورد هم با ایشون یه صحبت کنید.
2.خوب خداروشکری شما در یک استان هستید و نزدیک بهم پس خیلی فاصله ندارید و جای نگرانی هم نیستش
3.اینو ایدت باشه در جلسات خواستگاری اینجور صحبت ها میادش وسط ولی وقتی وارد زندگی مشتریک میشید بانوان محترم خودشان به این نتیجه میرسند درسته شاغل بودن و مستقل بودن خیلی عالیه ولی نه به هر قیمتی و زندگی مشترک اولویت اوله
4.سعی کن به حرفی که میزنی عمل کنی لطفا یا قول ندید یا اگر قولی میدید محکم روی حرفتان باشید.اگرم میخواید بر حسب سال عنوان کنید همه تلاشتان را بکنید که زیر قولتان نزده باشید
5.چه بهتر اینجوری خرج دوطرف کمتر میشه و وسایل کمتری میخرن پول اضافی نمیدین واقعا دارم میگی بعضی از وسایل گرانقیمت جهیزیه دختر واقعا کارایی نداره شاید دوماه یکبار یا چند ماه یکبار ازش استفاده بشه
خلاصه شما دوبار دیگه صحبت میکنید بعد میرید بیرون سوال و جوابی مانده باشه مطرح میکنید و در آخر حتما 2جلسه یا بیشتر به مشاور زبده مراجعه کنید.چه قبل ازدواج چه در دوران عقد حتما از نظر مشاور استفاده کنید

و اینکه قبل از ازدواج رابطه نداشتی خیلی خوبه.اینکه رفتار و شخصیت و طرز فکر اروپایی هم داری بنظر عالیه ولی بشرطی که اخلاقیاتی که دارن هم گرفته باشی
من کمالگرا نیستم ولی کلا با اینکه مرد هستم ولی از شخصیتت خوشم اومد

علاقه مندی ها (Bookmarks)