صبور جان بله برای خودم هست و حاصل چند سال کار و زحمت خودم هست البته کمک خانواده و وامهای مختلف هم هست .از وقتی وارد دانشگاه شدم سرکار هم رفتم و بعد از دانشگاه هم با انگیزه و باهدف کار کردم که تازه تازه برداشتهای خوبی دارم.
اطرافیان فکر می کنند من در مساله ازدواج سخت گیرم البته شاید چون وارد مسائل دوستی و این تیپ مسائل نمی شوم، می گویند سخت گیرم .موارد زیادی داشتم که دورا دور مطرح شده و اون شخص مستقیم عنوان نکرده است(شاید دلیلش مورد باشد که شما عنوان کردید) .
آقای خاله قزی متشکرمبابت نظرتان. من دنبال پول و ثروت نیستم اصلاً وضع مالی همسر برایم اهمیتی ندارد به این اعتقاد دارم که اگر دو جوان هیچ چیزی نداشته باشند با همت و تلاش می توانند همه چیز به دست آورند فقط مهم این است که یه مرد کاری و اهل زندگی باشد و بشود به او تکیه کرد. که متاسفانه من تا کنون همچین مورد را نداشتم و دقیقا جایی که داشتم اعتماد می کردم متوجه شدم ایشان دارایی من برایشان ملاک اول است نه خودم.
می ترسم از اینکه کسانی بخاطر این موارد به من نزدیک شوند و من نتوانم هدف واقعی آنها را شناسایی کنم.
از دوستان دیگر بخصوص آقایان خواهش می کنم نظر بدهند.

بابت نظرتان. من دنبال پول و ثروت نیستم اصلاً وضع مالی همسر برایم اهمیتی ندارد به این اعتقاد دارم که اگر دو جوان هیچ چیزی نداشته باشند با همت و تلاش می توانند همه چیز به دست آورند فقط مهم این است که یه مرد کاری و اهل زندگی باشد و بشود به او تکیه کرد. که متاسفانه من تا کنون همچین مورد را نداشتم و دقیقا جایی که داشتم اعتماد می کردم متوجه شدم ایشان دارایی من برایشان ملاک اول است نه خودم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)