من وقتی تو این سایت اومدم نام کاربریمصباح الهدیرا انتخاب کردم.چون واقعا تو شرایطی بودم که به امام حسین توسل کرده بودم و اتفاقی با این سایت آشنا شدم.
برام دعا کنید که در واقعیت هم امام حسین برای من چراغ هدایت(مصباح الهدی)باشن و این در حد فقط یک اسم نباشه.
برام دعا کنید نیتم در این کار با ریا و اینکه فقط به نتیجه فکر کنم قاطی نشه.واقعا نیتم همین باشه که حسینی رفتار کنم.همان طور که تو این چند وقت تو زیارت عاشورا گفتیم:اللهم اجعل محیای محیا محمد و آل محمد. یعنی خدایا زندگی منو زندگی محمد و آلش قرار بده.
من دارم سعی می کنم از زیارت عاشورا واقعا در زندگیم استفاده کنم و زاویه نگاهم را نسبت به مشکلات عوض کنم.
اینکه چرا حضرت زینب با اون همه مصیبت و بلا گفتند (ما رایت الا جمیلا).یعنی چیزی جز زیبایی ندیدم!!!واقعا چه زیبایی هایی ایشان دیدند؟
من هم دارم سعی می کنم زیبایی های مشکلم را ببینم.
اینکه قوی تر و محکم تر بشم.اینکه تو مشکلات صبور تر بشم.
اینکه بدونم همه آدم ها همون ظاهرشون نیستن و واقعا مدرک درک انسانی نمیاره.
اینکه به راحتی جلوی مشکلم سر خم نکنم.درسته من خیلی روحیم لطیف و عاطفیه ولی همیشه دوست داشتم قوی رفتار کنم.نه ضعیف.این فرصتیه برای قوی کردنم.یک توفیق اجباری خوب.
باورتون میشه تو این یک هفته هرکس از دوستام مشکل منو فهمیده تعجب کرده که چه جوری این قدر آروم هستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
که این آرامشم لطف امام حسینه فقط.
بچه ها هر دعایی انتخاب کنید من هستم.ولی تو را خدا برای من خیلی دعا کنید چون صحبت یک سال و نیم تلاش مداوم منه و تمام زحماتم در گروئه این ظلمه و در کارهای آینده من تاثیر زیادی داره.اگه بگم چه کسی............... باورتون نمیشه.
البته اون آقا را هم دعا کنید هدایت بشه.
ان الحسین مصباح الهدی و سفینه النجاه
کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا
علاقه مندی ها (Bookmarks)