با سلام و احترام
عنوان تاپیکتون برام جالب اومد، اولش با خودم گفتم عجب مرد خوبی ! که بجای اینکه بخواین دلیل ازدواج ناموفق قبلیشونو پنهان کنن ، دنبال نحوه درست بیانشن!
تا اینکه به این جمله رسیدم:
الان واقعا برای چی اینو پرسیدین؟من میخوام بدونم که برای یک خانم بهترین دلیل برای جدا شدن چی هست که از نظرش ایراد بزرگی به حساب نمی یاد؟ این دلیل جدا شدن رو چطوری باید بهش بگم؟
بهترین دلیل جدا شدن چی میتونه باشه؟
چه اهمیتی داره؟
میخواین بدونین تا همون دلیل و بگین (یعنی دروغ)(زندگی ای که با دروغ بنا بشه ، آخر و عاقبتش معلومه دیگه)
میخواین بدونین تا اگه دلیل شما بهترین نبود ، دیگه شانستونو امتحان نکنین ؟از خانومی که ازشون خوشتون اومده خواستگاری نکنین! (یعنی هیچوقت نمیخواین ازدواج کنین؟)
من که نفهمیدم چرا میخواین بدونین اما در مورد جمله دوم سوالتون باید بگم :
صداقت !!
فقط صداقت ، حقیقت و همانگونه که بوده و هست بیان کنین!
ببینین اگه شما حقیقت و نگین همیشه حس عذاب وجدان باهاتونه.
همیشه همسرتون و که میبینین بجای گرفتن آرامش از وجودش ، عذاب وجدان میاد سراغتون.
همیشه میترسین که مبادا یکی از اعضای خانواده خودتون یا همسر سابقتون به گوش ایشون برسونه که چرا جدا شدین.
حقیقتا در زندگیم مردان و زنان کمی دیدم که به اشتباهیی که کردن اعتراف کنن ، حتی جلوی خودشون هم نمیگن اشتباه کردن چه برسه به یه شخص غریبه که هنوز هیچ نسبتی باهاشون نداره.
بنابرین اعتراف به اشتباه نه تنها ضعف و بی مسولیتی شما رو نشون نمیده بلکه نشون میده که شما مسولیت عواقب اشتباهتونو پذیرفتین!
بیان صادقانه شما ؛ صداقت شما رو برای ایشون به اثبات میرسونه!
نه ما و نه شما نمیدونیم جواب این خانوم چی میتونه باشه اما چنانچه این خانوم ، بعد از حرف صادقانه شما جوابشون منفی بود حالا به هردلیلی ، مثلا ممکنه بگن من دوست ندارم با کسی ازدواج کنم که قبلا ازدواج کرده یا هرچیزه دیگه ای ممکنه بگن..... یا اصلا ممکنه خوششونم بیاین از صداقتتون .
بهرحال شما بهتره این رویه درست یعنی گفتن حقیقت و کنار نذارین ! حتی برای نفر بعدی هم که انتخاب میکنین صادقانه بیان کنین!
چون اینجوری دیگه شما با کسی زندگی میکنین که ازاول شرایط شما رو پذیرفته و شما هیچگونه ترس و واهمه ای از افشای حقیقت ندارین.!
با گفتن حقیقت ، آرامش و برای خودتون بیمه کنین!
یک مورد دیگه ای هم میخواستم بگم ، معمولا من دیدم خانوم ها نگران اینن که خواستگارشون درحال حاضر درقلبشون شخص دیگه ای هم باشه.
یعنی نگران این هستن که از نظر عاطفی وابستگی ای بین شما و همسر سایقتون مونده باشه!
که خوشبختانه شما میفرمایین که اصلا دلیل اصلی جدا شدنتون وجود همین عدم حس عاطفه و بدل نشستن بوده.
یعنی شمادونفر از اول عاشقانه همدیگرو نمیخواستین بعدا بخاطر مسایل حاشیه یا لجبازی و ..... طلاق گرفتین و هنوز ممکنه اون حس علاقه وجود داشته باشه..
دیگه شما این مسله و ندارین. پس دلیل خودتون بهترینه!.
همیشه پیروز و پایدار باشین.

علاقه مندی ها (Bookmarks)