ستاره جان من نمیگم این رفتار همسرت تقصیر شماست یا به خاطر کوتاهی های شماست . اونطور که شما از اول ازدواجتونو شرح دادید ایشون عاشق شما بوده .و مطمئنا هنوزم هست و شما در اول ازدواجتون خیلی جوان و کم تجربه بودید و طبیعیه که کوتاهی هایی داشته باشید . همه در اول ازدواج دارند و شما استثنا نیستید . ولی عکس العمل ایشون در مقابل کوتاهی شما درست نبوده . همین طور عکس العمل شما در مقابل عمل ایشون درست نبوده . اولین باری که شما رو زد چکار کردید ؟ فقط یه کم گریه کردید و بعد هم انگار که اصلا اتفاقی نیافتاده؟ اینطوری ایشون اصلا به زشتی کاری که کرده اصلا پی نبرده و این براش عادت شده . شما برای ترک این عادت باید بیشتر روی خودتون کار کنید و به کمک کارشناسای محترم رفتار منفعلانه رو کنار بذارید . ترس از ایشونو کنار بذارید . تا زمانی که شما بترسید ایشون به کارش ادامه خواهد داد . برخلاف نظر بعضی دوستان من نظرم این نیست که شما گواهی پزشک قانونی بگیرید و مدرک جمع کنید و از این حرفها . به جای اون جرات داشته باشید و باهاش صحبت کنید و بگید که از این وضعیت خسته شده اید و دیگه قادر نیستید به این شکل ادامه بدید . موازی با اون توانمندیهای خودتون رو افزایش بدید . ایشون اختلاف تحصیلیشون با شما زیاده و این باعث شده که احساس برتری نسبت به شما داشته باشه . سعی کنید این فاصله رو کم کنید اگه امکان ادامه تحصیل در دانشگاه براتون وجود نداره میتونید با مطالعه اطلاعاتتون رو بالا ببرید . اگه نمیتونید شاغل باشید ولی میتونید یه همسر و مادر نمونه باشید . این کارها رو نه به خاطر ترس از ایشون بلکه به خاطر اینکه وظیفه تونه انجام بدید . از اینترنت که محیط خوبی برای یادگیری میتونه باشه به نحو احسن استفاده کنید . فنون خونه داری همسر داری - انواع غذاها - انواع دکوراسیون خانه - خود ارایی و خیلی چیزای دیگه رو میتونید یاد بگیرید . مدیریت زمان داشته باشید . مثلا اگه اطلاع دارید همسرتون کی از سر کار خسته و گرسنه میاد . تا زمان اومدنش غذا رو اماده کنید . و ازش بخواهید که اگه زودتر خواست بیاد موقع راه افتادن بهتون زنگ بزنه تا شما غذا رو اماده کنید . یا مثلا گفتید که پسرتون دوست داره شماهم باهاشون بیرون برید ولی پدرش میگه مامان باید شام درست کنه . شما به پسرتون بگید که من شام رو از قبل اماده میکنم و دوست دارم با شما بیام اینطوری وقتی برگشتیم شاممونم اماده است تازه بعضی وقتام میتونیم همه باهم شامو بیرون بخوریم . با پسرهاتون رابطه صمیمانه ای داشته باشید . مادری در شرایط شما باید دقیقا در جریان تحصیل بچه هاش باشه و مثل یه معلم خصوصی باهاشون کار کنه . با خریدن کتابهای مختلف با پسر چهار ساله تون میتونید کار کنید و حتی در کلاس زبان ثبت نامش کنید . از همسرتون بخواهید که مدرسه پسرتونو به جای اینکه نزدیک محل کارش انتخاب کنه نزدیک خونه انتخاب کنه تا شما مستقیما در تحصیلش نظارت داشته باشید . عزیزم جرات داشته باش اگه اون بدونه که شما از عهده این کارا برمیایی خوشحال هم میشه که باری از دوشش برداشته میشه . اون این انتظار رو ازت داره . خواهش میکنم از جزئیات و کارهای روزمره ات برامون بگو تا دوستان بخصوص خانمها راهنماییت بکنند . بعضی وقتا حرفای منطقی خودت رو بواسطه بچه ها میتونی به کرسی بشونی .

علاقه مندی ها (Bookmarks)