سلام و درود به دوستانی که همدلم هستند ، ای کاش میشد به مدیر سایت این پیشنهاد رو بدیم که اسم این سایت خیلی خوب رو از همدردی به همدلی تغییر بده
دیروز در همین سایت مطالب مفیدی رو خوندم که متاسفانه اینقدر از این شاخه به اون شاخه پریدم آدرسشون یادم نموند ولی تاثیرش رو داشت. مرثیه خوانی احساسی تعطیل! من از اونجا که خیلی تو خونه خوددار و خودخور هستم مدام تو دلم میگفتم
" اگه همسر این مرد نمی شدم "
" اگه به فلان خواستگارم جواب + میدادم"
" اگه همسرم فقط کمی برای بهبود روابط با خانواده ام کمک میکرد "
خلاصه اینقدر تو مغزم از این حرفها می چرخید که منجر به عصبانیت بیشتر و سردرد و سرگیجه می شد. دقیقا نکته ایی که در مقاله اشاره کرده که سیکل معیوب بوجود میاد. بجاش کارهایی که دیروز کردم
"سعی کردم در حضور همسرم اسمی از خانواده ام نبرم، هرچند خیلی سخت بود"
"اگه کاری میکنم منت نذارم، متاسفانه من از خودش یاد گرفتم. مثلا وقتی خسته از اداره میرسم و ایشون در حال استراحت هستن و من در آشپزخونه مشغول گرم کردن غذا و تدارک ناهار، یک اشاره ای میکنم که منم از صبح رفتم و خستم ولی با این حال بخاطر زندگی مون مجبورم سختی رو به جون بخرم، اما دیروز ما بین نوشته های این سایت به این نتیجه رسیدم هیچ فایده ای نداره و فقط باعث بدتر شدن اوضاع میشه"
" موقع شام دلش خواست فقط پلو و ماست بخوره، هیچ اصراری نکردم برای خوردش خورش و ... "
" مهمتر از همه علی رغم اینکه یک هفته قبل کلی فحش و حرف زشت به پدر و مادر من گفته بود ، به عیادت مادر مریضش رفتم، هر چند خیلی آزاردهنده بود برام چون همه فکر میکنن من و همسرم باعث این اتفاق شدیم بخاطر مشاجره در ماشین موقع برگشت از مسافرت،(اگه یادتون باشه گفتم بعد از برگشت از مسافرت عید، مادرشوهرم سکته مغزی کرد و این مسئله باعث وخیم تر شدن اوضاع من و روابط مون شد) بعد از عیادت چند بار خواستم بگم اگه تو بودی محال بود بیای عیادت مادر من ، یا من فقط بخاطر خدا این کار رو کردم و تو ارزش این گذشت رو نداری، یا ... ولی هیچی نگفتم و با شکنجه ای که از درونم تحملش میکردم خودم و رفتارم رو بعد از برگشت به خونه عادی جلوه دادم"
نتیجه این بود :
" سه هفته ای است که من برگشتم خونه، در تمام این مدت من تو اتاق خواب میخوابیدم و همسرم تو اتاق نشیمن، دیشب هم طبق معمول چراغها رو خاموش کردم و رفتم خوابیدم، ساعت 1 بود که متوجه شدم اومدم کنارم خوابید و تا وقتی بیدار بودم نوازشم کرد"
مدیر و دوستان محترم دست اندرکار این سایت از این که همچین فرصتی رو برای امثال من و دوستانم فراهم کردید ممنون و سپاسگذارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)