راستش من نمی دونم این ایده آیا در ذهن من درسته یا نه.
ولی تو مدرسه می خوندیم اگه قبل بلوغ هورمون رشد(سوماتو تروپین) زیاد ترشح بشه قد بلند میشه.بعد از بلوغ زیاد ترشح بشه،استخوان ها رشد قطری می کنند که می گفتن اگه بیش از حد ترشح بشه؛منجر به آکرومگالی یا غول آسایی می شود.
حالا به ذهنم رسید شاید بشه این هورمون ها را تزریق کرد!!! البته نمی دونم .احتمال داره که هنوز نتونسته باشن شکل تزریقی این هورمون ها را بسازند که تا حالا به شما پیشنهاد نشده.ولی از یک پزشک این مطلب را بپرسید.شاید متخصصین تغذیه چون فقط به جنبه تغذیه فکر می کنند به این موضوع نپردازند.ولی یک پزشک ارتوپد این را بداند.
آقای برسرک راجع به سوالی که از خانم ها کردین،من خودم به شخصه خوشم نمیاد.یعنی حس بدی بهم دست میده،وقتی یه مرد را اون طور که گفتین ببینم! تو خیابون هم که گاهی آقایون پرورش اندامی با تیشرت تنگ می بینم گاهی حالت بدی بهم دست می ده تا حدی که اطرافیانم متوجه میشن.حالت بد، نه حالت خوش اومدن.
بهتره لباس های آزادتر و سنگین تری بپوشید.البته نظر شخصیم را صادقانه گفتم.چون گفتین خانم ها بگن.وگرنه قصد جسارت نداشتم.
جالب بود که من قبلا فکر می کردم احتمالا فقط من این طوریم و عجیبم و بقیه دخترا احتمالا خوششون میاد که بعضی مردها این جوری لباس می پوشن.بعد اتفاقی متوجه شدم سلیقه دوستم هم همینه.تو این سایت هم یک جا یک دختر دیگه ای توتاپیک قد کوتاهی و تاثیر بیش از حدش در زندگیم همین سلیقه منو داشت.
البته حتما بعضی دخترا خوششون میاد،که این جوری لباس می پوشن یا این قدر بعضی آقایون خودشون را می کشن تا پرورش اندام برنو هیکلشون اونجوری بشه.
در هر دو صورت بهتره لباس آزادتری انتخاب کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)