خیلی ممنونم از راهنمایی تون . ولی اینم بگم که شوهرم رفتارش با دوستاش یا اطرافیانش یا حتی بچه ها اصلا اینطوری نیس . بعضی وقتا یه جمله هایی میگه که من واقعا تعجب میکنم . مثلا با دوستش تلفنی صحبت میکرد بهش گفت مرد حسابی خب چه اشکالی داره زنت کار کنه . این اعتقادای قدیمیت رو بذار کنار ، ولی به من که میرسه یه آدم دیگه میشه . از این رو به اون رو میشه . بخدا من توی همه این مدت با اینکه همه اش عذابم داده ولی بازم بهش محبت کردم . یعنی اصلا نمیتونم باش بد حرف بزنم . من نمیخوام پروانه کارشو ازش بگیرم من فقط میخوام خوب شه . همین بخدا .... پدرم که احساس میکنم حق رو به اون میده ولی یکی دو بار برادم و شوهرم با هم بحثشون شد یه مدت با هم قهر بودن . ولی فایده نداشت .چون شوهرم میگفت به برادرت ربطی نداره بابامم حرفش رو تایید کرد.در مورد خانواده شوهرم بگم که فقط با من بد برخورد میکنن .. خودشون با هم خیلی با احترام صحبت میکنن . نمیدونم واقعا که اینا کپی رفتار پدرش بوده یا نه..چون به نظر نمیاد که پدرش هم چین مردی باشه ... راستش پدر و مادرش وقتی شوهرم نباشه باهام بهتر برخورد میکنن !! در مورد شماره 3 بگم که پسرم تو خونه سگ داره واسه همین این موضوع خود به خود شدنیه

علاقه مندی ها (Bookmarks)