سلام بچه ها

شمیم بهار عزیزم فکر نکنم شوهرم چنین موردی داشته باشه99 درصد مطمئنم. البته امیدورام خلافش ثابت نشه. شوهرم علائم علاقه به زندگی رو بارها نشون داد حتی توی 2 روز اخر! مثلا قبل ا عید پول آتلیه عروسی رو داد یا برای خونمون که مستاجریم اینترنت وصل کرد و گفت این هدیه من به تو. انگار خودشم دقیقا نمیدونست میخاد چه کار کنه.

چندروز پیش دادخواست طلاقش اومد. برای 27خرداده. بشدت ناراحتم. چون شوهرمو دوست دارم و میدونم خودمم خیلی اشتباه ه رو کردم اما الان دیگه واسه جبران دیره. حتی چند بار باهاش حرف زدم یه بارم رفتم خونه مادرش. میگه نه. تو خیلی پرخاشگری. به لحاظ فرهنگی به هم نمیخوریم و .... . من میگم باشه من بد بودم ی بار دیگه فرصت جبران به زندگیمون بده اما خیلی یه دنده و قده. دیگه یه هفته استکه ولش کردم. نه زنگ زدم نه اس. فقط نذر و نیاز میکنم. چون شوهرم خوبیاش خیلی بیشتر از بدیهاش بود. من فقط باید چند تاتوقعش رو برآوره می کردم.

تازه خودم حطف طلاق رو بهش یاد دادم. من عذاب وجدان دارم. چند بار بهش گفتم یا طلاق یا ... یا ... .احمقانه بود. نمی دونستم انقدر روش اثر میذاره. دارم دق میکنم که چرا خودم اوضاع رو خرابتر کردم.

- - - Updated - - -

راستی من اگه بگم نمیخام طلاق بگیرم چی میشه؟ میخام بگم من طلاق نمیخام چون مشکلمون قابل حله. میگن توی شورای حل اختلاف اول میفرستن پیش مشاور و اگه یه نفر از دو طرف طلاق نخواد میگن تا 3 ماه با هم زندگی کنید ببینید چی میشه.

من میخام رو حرفم تا اخرش بایستم و بگم من نمیخام طلاق بگیرم.