درود
اول یه موضوع لطفا با آرامش بنویسید انگار تیکه های یه لباس را به هم دوخته باشیم هیچیش معلوم نباشه اونجور یمینویسید شما.طرز نوشتن شما خیلی کمک میکنه تا دوستان بهتر راهنمایی بکنند
لطفا آرامش خودتان را حفظ کنید.
الان شما یه لطفی کن و برای من و بقیه دوستان این موضوع را روشن کنید.
1.آیا میخواهید با این آقا به همین روش با همین شرایطی که دارن خصوصیات خوب و بد ادامه بدید یا خیر؟با این علم که تغییر نمیکنن و امکان داره یا به ازدواج ختم بشه یا اصلا به ازدواج ختم نشه
اینم احتمال بدین شاید به مراحل برقراری رابطه جنسی بکشه و دردسرای بعدش
2.اگر هم میخواید ادامه ندید اعلام کنید تا مراحل لازم را با کمک هم طی بکنیم.
فقط جواب بدید ولی قبلش تصمیم بگیری ادامه میدید یا نه تمامش میکنید.بشین خوب فکراتو کن اگه میخوای باهاش بمونی باید بدونی همینیه که میبینی همینجوریه عوض نمیشه اگرم میخوای تمومش کنی هرچی زودتر بهتر.اگه یه مرد معتاد باشه اگه بهترین اخلاقم داشته باشه پولدارترینم باشه بازم نمیتونی کنارش دووم بیاری توی آشناهای ما هستند دیدم که بهت میگم بقرآن حیفی دختر خودتو جوونیتو زندیگتو حرام نکن
ما واسه خودت میگیم میدونم چقدر داری درد میکشی من خودمم توی وضعیت شما بودم اینکه با یکی باشی بعد وابسته بشی و بعد تازه متوجه حقیقت بشی از درون داغون میشی یکهو خالی میشی ولی من تمامش کردم الانم حتی به اندازه سر سوزنی پشیمون نیستم.تصمیم با خودته بانو 
پ.ن:من یکی موندم این بنده خدا مدیر همدردی و بانو فرشته مهربان دیگه با چه زبانی به این دخترا بگن وارد این ارتباطاط احساسی و سراسر غلط نشید.خواهر من به پیر به پیغمبر به والله قسم به هرچی میپرستی تمامش کن تمامش کن این رابطه ای که تهش هیچی معلوم نیست و هرچی جلوتر میری بیشتر عذاب میکشی بکن این دندون لق را بانو.وجود شما برای ما تک تک بچه های همدردی باارزشه خواهشا ازت التماس میکنم به خودت بدی نکن دختر خوب بخدا حیفی.
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
علاقه مندی ها (Bookmarks)