سلام دوستان
سلام صبوری عزیز
دوستان عزیزم ممنونم بابت تک تک دعاهای که در این چهل شب برای من کردید حتی اگر فقط یک بار یادم بودید
هر چند مشکل من هنوز حل نشده و هنوز چشم به راه لطف و نظر الهی هستم ولی آرامش خاصی برایم داشت
این آرامش باعث شد تا بتوانم مشکلاتم را لیست کرده و راهها و روشهای مختلف برای حل شدنش را پیدا کنم و تمام تلاشم را در این جهت صرف کنم
اینکه من بنشینیم و فقط دعا کنیم و غصه بخورم راه درستی نیست بلکه باید راهها و روشهای مختلف برای رسیدن به هدف امتحان کنم البته به این هم اعتقاد کامل دارم که بعضی از گره ها فقط به دست خداوند باز بشه و یه نظر اون همه چیز رو عوض می کنه.
توی این چهل شب به نیت تک تک بچه ها و دوستان همدردی زیارت عاشورا خوندم و سعی کردم تا با دقت و حواس جمع بخونم و برای همه کسانی در لیست بودن و بقیه دوستانی که اینجا نبودن دعا کردم و از صمیم قلبم خوشحالم خبر بهبودی نسبی خواهر خانم صالحه را شنیدم انشاالله کاملا سلامتیشان را به دست می آورند.
برای عاقبت به خیر تک تک بچه ها دعا کردم. پدرم همیشه میگن عاقبت بخیر یعنی همسر خوب داشتن دختر و پسر خوب ، عروس و داماد و نوه خوب داشتن هست تا انسان آنها را ببیند و لذت ببرد از همصحبتی و همکلامی با آنها شاد شود و آرامش داشته باشد. پس من برای همه بچه های همدردی آرزی عاقبت بخیری می کنم.
التماس دعا و ممنونم از همگی![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)