سلام آقای فدایی یار
من دوران دانشجویم یکی از همکلاسام ازم خواستگاری کرد ولی از گفتنش و بیانش خوشم نیومد و حس بدی بهم دست داد فکر می کنم اگر بخواهید خودتان عنوان کنید کاملا با احترام و رسمی عنوان کنید ولی یه تجربه در محیط کارم داشتم که خیلی برام دلنشین بود با اونکه به نتیجه نرسید ولی شروع این پیشنهاد حس خوبی برام داشت
یکی از همکارام که به نظر چندان مذهبی نمی رسیدن یکی دوبار مابین صحبتهاشون متوجه چراغ سبز شده بودم ولی رو ندادم تا اینکه یه روز نگهبانی زنگ زد و گفت یه خانم آمدن با شما کار دارد ایشان را به اتاق کنفرانس راهنمایی کردند وقتی رفتم یک خانم مسن و فوق العاده مهربان را دیدم. وقتی گفت مادر آن آقا هستن و برای دیدن و اجازه خواستگاری آمده اند واقعاً خشکم زد ولی از این کارشون خوشم آمد بنظر منی که مذهبی هستم این شروع خوبی بود.
فکر می کنم مطرح شدن موضوع از طرف خواهرتون خوب باشه و غرور و شخصیت خودتون حفظ می شه فقط یه موردی که برای دخترا مهم هست ترجیح می دن این موارد رو کسی ندون و بهتر هست بی سرو صدا باشه تا اگر جواب رد هم دادند بد نشه.
البته اگر خانم خیلی ریلکس و راحت هستن بهتر هست خودتان مطرح کنید ولی هواستان باشد کاملا با احترام و بدور از استرس باشید(تا بعدن بهتون نخنده که سرخ شده بود و ....)
انشااله به زودی خبر ازدواج و خوشبخیتون رو در سایت منتشر کنید![]()

)

علاقه مندی ها (Bookmarks)