به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 52

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 اسفند 93 [ 10:05]
    سطح
    20
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 10
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialTagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    834

تشکرشده 492 در 107 پست

حالت من
    Shad
    Array
    سلام آقا محمد

بابا پسر خیلی جوانی و خیلی وقت داری فقط و فقط باید روی افکارت کار کنی

اول از همه روی ارتباطت با خدا کار کن پسر خیلی بدتر از این می تونست باشه پس خدارو شکر کن و نزدیک شو به اون و البته وضعیت جسمیت رو قبول کن با اعماق وجودت قبول کن (هنوز نتونستی با این موضوع کنار بیای)خودتو رو با این وضعیت دوست داشته باش و قبول کن

حرف مردم و ترحمشون رو بی خیال اگه خودت بخوای هیچ کدوم از حرفاشون نمی تونه به قلبت ضربه بزنه فقط باید خودت رو قوی کنی و وضعیت جسمیتو قبول کنی.

مطمئنم مطمئنم مطمئنم شما توانایی های خاص به خودتون رو دارید ولی چون این چند سال فقط غصه خوردین هنوز کشفش نکردی پس در خودت جستجو کن چی دوست داری و در چه کاری استعداد و علاقه داری و برو دنبالش.

یه نکته کلیدی بهت بگم که به خودم خیلی کمک کرد سعی کن کاری رو یاد بگیر و چیزی رو بلد باشی که هم سن و سالات نمی دونن و دنبالش نیستن (مثلاً کسب تخصص در یه زمینه از همین الان که دانشجو هستید)

فکر می کنم به خاطر وضعیت جسمیت خانوادتون رو بدون اینکه خودتون بدونید اذیت می کنید و باعث رنجش اونها هستید پس بهتر اول از خانواده شروع کنی

آقا محمد ،مرد باش یه مرد قوی که فردا یه زن بتونه بهت تکیه کنه از الان یکم لنگیدن همه دنیاتو خراب کرده چطور فردا تکیه گاه همسر و بچه هات می شی.(یکی از مهمترین ملاکها برای ازدواج در خانمها این هست که بتونن به مردشون تکیه کنن)

توی دانشگاه پیش قدم باش برای هر کاری ،حل تمرین، پاسخ استاد، برنامه های خارج از درس و ....حتی در ارتباط با استادا با اعتماد به نفس برای هر چیز کوچیک سعی کن با استادات و همکلاسات ارتباط بگیری و مهربون صمیمی و قوی باشی.
    به خدا هیچ اتفاقی نمی یوفته شما سرکلاس کاندید بشی و تمرین حل کنی فقط باعث می شه همه ببیننت و بهت توجه کنن

یه نکته کلیدی بهت بگم با کسای که دوست داری ارتباط بگیری یکم توجه کن و از خصوصیات خوبی که دارن تعریف کن این کار کوچیک دوستان و روابط شما رو افزایش میده

کلاسهای اعتماد به نفس و مطالعه مطالبی دراینخصوص رو بهتون پیشنهاد می کنم

آقا محمد زندگی سختر از اون چیزی هست که شما فکر می کنی پس از پیلت در بیا و ادمی شو که دیگران بتونن به تو تکیه کنن و از تو ارامش بگیرن. (امیدوارم از رک بودن من نارحت نشی)

2. کاربر روبرو از پست مفید fariba s تشکرکرده است .

mohammad-ra (چهارشنبه 03 اردیبهشت 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)