به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 69

Hybrid View

Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 727 در 248 پست

Array
    سلام
    خانم صبوری اینجا به شما توصیه میدن که چون ممکنه سنت بره بالا و بعد ها کسی خواستگاریت نیاد حتی با اینکه به ازدواج هیچ تمایلی نداری خواستگار راه بده
    مطمئنا کسی که تمایل به ازدواج نداره بسختی ممکنه شریک زندگیشو تشخیص بده
    پس اگه از خواستگارت خوشت نیاد باز با اسرار خانواده و دوستان و ... باز هم همین پیشنهاد بهت میشه که ممکنه بعد ها که سنت بره بالاتر کسی نیاد خواستگاریت پس حالا بهتره با این خواستگارت ازدواج کنی

انقدر از این پیشنهادات و حرفا خوندم که تا ته راه میدونم چه خبره

یه دومینوی کامل از پیشنهادات غلط
    وقتی هم که متوجه میشی که اون پسر مرد زندگیت نیست باز همین دوستان و آشنایان شروع میکنن به توصیه های مشخصشون مثلا بذار چند سال بگذره یا یک بچه بیارید شرایط زندگیتون عوض میشه

بعد از اون که چند تا بچه خدا به شما داد بازم توصیه از این قراره که چرا میخوای از همسرت طلاق بگیری چرا فکر بچه هاتو نمیکنی میخوای بچه هات بشن فرزندان طلاق پس با همسرت زندگی کن

و الی آخر

شما که تمایلی به ازدواج ندارید پس اصلا نمیتونی انتخاب درست داشته باشی

ببخشید اگه مثال سطح پایین میزنم ولی برای بهتر بیان کردن حرفام چاره ای ندارم جز زدن مثال های کوچک و قابل درک

من تا حالا چندین و چند بار این اشتباه رو مرتکب شدم و وارد دو مینو هایی شدم که دیگران برای من ساختند

مثلا من علاقه ای به تحصیل نداشتم و با اینکه ضریب هوشی خوبی داشتم اما هر وقت به کسی میگفتم علاقه ای به تحصیل ندارم طوری علیه من گارد میگرفتند که یعنی من نادان هستم و با حرف هایی مثل بیسواد و غیره از من استقبال میشد

چون فرهنگ جامعه ما اینطوریه که اگر کسی مدرک لیسانس نداشته باشه بهش به عنوان کسی که از پشت کوه اومده نگاه میکنن و خوشبختی رو فقط در درس خوندن میبینند (همانطور که اگر کسی تمایلی به ازدواج نداشته باشه به چشم یک انسان مشکل دار بهش نگاه میکنند و خوشبختی رو فقط و فقط در ازدواج میبینند و راه دیگه ای متصور نیستند)

بگذریم
    در زمانی که من تصمیم به ادامه تحصیل نداشتم پیشنهاداتی مشابه آنچه برای شما ارسال شده به من هم میشد
    و دوست و آشنا و پدر و مادر و فامیل هر وقت که میگفتم تمایلی به تحصیل ندارم مثل دوستای شما آینده رو پیشگویی میکردند که مثلا اگه تو درس نخونی فردا پس فردا کارگر میش و مثلا تو سن 26 سالگی نه کاری داری نه پولی نه خونه نه ماشین و هیچ کس هم باهات ازدواج نمیکنه و از این حرف ها

درست همانطور که دارند برای شما پیشگویی میکنند که در چند سال آینده دیگه برات خواستگار نمیاد پس حتی اگر تمایل به ازدواج نداری ازدواج کن علاقه بعدا به وجود میاد

من الان 27 سالمه و با اینکه بهترین رشته تحصیل کردم و به بدترین نوع ممکن بها شو دادم و تا جایی که هر روز تا ساعت 2 شب بیدار میموندم و درس میخوندم اما در حال حاظر هیچ خبری از وعده هایی که به من داده شده بود نیست و میلیونها نفر مثل من هستند و شرایط من رو دارند

من اشتباه خودم رو پذیرفتم
    من اگر به قلب خودم رجوع میکردم و به تمایلات خودم بها میدادم و به پیشنهادات بدون سند اطرافیانم بها نمیدادم قطعا الان یا فردی بسیار موفق در حوزه مورد علاقه خودم بودم یا حداقل اگر به علاقه خودم بها داده بودم و به هیچ جا نرسیده بودم احساس ندامت و پشیمانی نداشتم چون بر اساس علاقه خودم انتخاب کرده بودم و به تمایلاتم بها داده بودم

مثال از این دست تا دلتون بخواد دارم

مثلا جایی حراج لباس بود و با دوستم از کنار اونجا رد میشدیم من نیاز به لباس نداشتم و پولمو برای کار های دیگه ای احتیاج داشتم و برای دوستم رفتیم تا لباس بخریم و دوستم بعد از خرید انقدر حرف زد تا من رو متقاعد کرد که یه لباس انتخاب کنم و تنم کنم مثلا میگفت اگه امروز نخری چند هفته دیگه که این حراج تموم میشه و لباس احتیاج داری حسرت میخوری که چرا نخریدی

به من میگفت تو چند تا لباس بپوش و امتحان کن اگر خوشت نیومد نمیخری
    منم که اصلا قصد خرید لباس نداشتم چند تا لباس پوشیدم و همون موقع هم حس میکردم که اصلا معیاری ندارم و به لباس مناسب خودم که چه رنگی باشه و چه سایز و از چه جنس فکر نکردم و درنهایت انقدر صاحب مغازه و دوستم حرف زدند تا چند تایی رو خریدم و بعد ها بشدت پشیمان شدم

از این اتفاقات برای من کم نیوفتاده و قطعا فقط برای من نبوده و برای شما هم بارها و بارها اتفاق افتاده که وقتی که اصلا قصد انجام کاری رو ندارید به پیشنهاد اطرافیان اون کار رو انجام دادید

البته همیشه این اتفاقات منفی نیست و ممکنه پیشگویی دوستان درست از آب در بیاد و مثلا از چند ماه بعد دیگه کسی خواستگاری شما نیاد
    و این سیستم ال.. بختکی و شانسی که دوستان شما توصیه میکنند به نتیجه هم برسه

اما موضوع مهم اینه که ازدواج مسئله خیلی مهمیه و خیلی باید روی اون فکر کرد و بهترین تصمیم گیری ممکن رو داشت و اصلا جای کارهای شانسی و قمار بازی نیست

حتی اگر تا آخر عمر ازدواج نکنید بهتر از اینه که صرفا بخاطر ترس از اینکه در آینده ممکنه خواستگار نداشته باشید جواب مثبت بدید و ازدواج کنید

و یک سوال رو هم از خودتون دارم

اگر پسری به خواستگاری شما بیاد و شما متوجه بشید که اصلا قصد ازدواج نداشته و همینطور از روی سرگرمی اومده و وقت و ذهن شما رو به بازی گرفته چه حالی میشید ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
    حتی ممکنه شما از اون پسر خوشتون بیاد و متوجه بشید مورد خوبی برای ازدواجه و وقتی بفهمید طرف مقابل از روی بیکاری و همینطوری اومده ممکنه حتی نظرتون نسبت به سایر افرادی که میان خواستگاری شما عوض بشه و کلا به جنس مخالف با دید بدی نگاه کنید

خود من وقتی حرفهایی که اینجا زده شد رو خوندم و متوجه شدم که ممکنه خواستگاری دختری برم که خود اون دختر نمیدونه چی میخواد خیلی ناراحت شدم چون این نوع از ازدواج با احتمال بالایی منجر به مشکل خواهد شد

نمیدونم چرا ولی من از کارهای دیمی متنفرم و هیچوقت اینطوری به نتیجه نرسیدنم هر چند که بیشتر مردم ایران متخصص این کارها هستند و اینطوری به موفقیت های زیادی رسیده اند

(از طولانی شدن نوشته ام عذر خواهی میکنم ولی تجربه به من ثابت کرده که هروقت نظری دادم و بخاطر هر کلمه اش چند خط توضیح ننوشتم بعدها نوشته من نقل قول شده از طرف .... و دردسر های بعد از اون )

2. 3 کاربر از پست مفید 1234567 تشکرکرده اند .

e-lampard (سه شنبه 02 اردیبهشت 93), mansor (یکشنبه 31 فروردین 93), صبوری (دوشنبه 08 اردیبهشت 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)