سلام
گرچه دیره ، اما تبریک سال نو بنده رو بپذیرید.
من این پست رو به تمام دوستانی که تو این تاپیک همراهیم کردن ( چه اون دوستای عزیزی که پست گذاشتن و چه اونایی که تشکر کردن حتی اون عزیزایی که فقط خوندن و در واقع وقت ارزشمندشون رو به تاپیک این حقیر اختصاص دادن ) بدهکارم.پس به احترام دوستان عزیزم این پست رو گذاشتم.
وقتی که رفتم حرفم رو بزنم تمام شما دوستان همرام بودین.اصلا احساس نمی کردم تنهام.احساس می کردم کلی خواهر و برادر نازنین همراهم هستن که هی از پشت بهم میگن بگو دیگه "فقط خدا ".کشتی ما رو ، بگو دیگه !!! و من گفتم و ... .
ببخشید،توان گفتن ندارم.ببخشید که توضیح نمیدم.اما در یک کلام نشد که نشد.
فکر کنم عمر کاربر "فقط خدا" با 292 پست به پایان رسید.اگه کسی رو رنجوندم به بزرگی خودش منو ببخشه.از بودن در کنار تک تک شما دوستان گلم به خودم میبالم و از اینکه ایامی هر چند کوتاه بعنوان کوچکترین عضو تالار حضور داشتم ، بسیار خوشحالم.
یه چیز رو از این برادر کوچکتون به یادگار داشته باشید.در هر جایگاهی که هستید با هر شرایطی( هر چقدر سخت) خدا رو شاکر باشید ، که همواره شرایط بسیار بدتری وجود داره که ما حتی فکرش رو هم نمیتونیم بکنیم.این که می گم حال من تو این روزاست.تا سه ماه پیش شرایطم خیلی سخت بود.اما شرایطی که الان دارم اصلا قابل مقایسه نیست.الان ارزوی همون روزای سخت سه ماه پیش رو دارم.
در پایان از مدیریت محترم و کارشناسان گرامی به خاطر زحماتشون تشکر می کنم.جناب مدیر هدیه شارژ یکماهه شما به بنده جزء بهترین کادوهایی بود که گرفتم.ممنون
از تمام دوستان گلی که تو این تاپیک وقت ارزشمندشون رو گذاشتن و بی منت کمکم کردن بسیار بسیار سپاسگذارم و دست تمام داداشای گلم رو به گرمی میفشارم و به احترام تمام خواهرای مهربونم سر تعظیم فرود میارم.
همدردی رو هرگز فراموش نمی کنم.چون دوستانی مثل شما رو نمیشه فراموش کرد.
لطفا برام دعا کنید.
فقط خدا

علاقه مندی ها (Bookmarks)