به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 58

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 تیر 93 [ 19:01]
    سطح
    15
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 67
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    92

تشکرشده 184 در 65 پست

حالت من
    Shad
    Array
    قضیه از اینجا شروع شد که این آقای خواستگار از من خواست که به خواسته خانوادش باید برای معاینه زنان به دکتر برم (البته اینو خیلی محترمانه بیان کرد)
    اول اینکه این طرف ما ناشی تشریف دارند، بد نیست بدونید که بعضی از دختران در بدو تولد اصلا بکارت ندارند و ژنتیکی هستش و قضیه بکارت رو براتون باز کنم این یک بافت پیوندی هستش که انواع مختلف داره و بعضی از این ها حتی با یک ضربه غیر مستقیم هم دچار پارگی میشه و ملاک قرار نمیشه دادش.
    مرد ها باید دنبال کسی باشند که بکارت روحی داره ! (نه به این شکل که مثلا دختر مورد علاقه ما قبلا عاشق شده و الان دیگه دلش واسه یکی دیگه میزد و الان بکارت روحی نداره... منظور این هستش که دل طرفتون با خودتون باشه حالا تجربه داشته یا نداشته فرقی نمیکنه الان و آینده مهم هستش)
    اما به این آقا گفتم که پاکی به این چیزها نیست
    تایید میشه
    - آدم می تونه هزار و یک بار رابطه جنسی داشته باشه ، بدون اینکه دکتر بتونه تشخیص بده و مهم اعتماد در زندگیه .
    در مورد اینکه پزشک ها متوجه نمیشند، اشتباه نکنید بیش از 20 روش برای تشخیص داریم حتی اگر هم از طریق anus رابطه داشته باشند هم قابل تشخیص هستش، حالا موارد تجاوز که بماند آثار اون حتی تا 1 ماه هم میشه بررسی کرد.

خلاصه من از این موضوع گذشتم و گفتم خب شاید چون پاک بوده و ... از این مسائل بی اطلاعه .
    میفرمایید مذهبی هستند، چشم.
    خانواده ایشون اگر پیرو حقیقی اسلام باشند مادر ایشون میشینه با پسرش اون هم قبل از رسیدن به سن بلوغ باهاش در این زمینه ها صحبت میکنه.
    فرض کنیم که این عمل در خانواده زشته، بعد از سن بلوغ باید مرجع تقلید خودشون رو انتخاب کنند حتی فرق نمیکنه کدوم ساده ترین رساله ای که پیر انقلاب در اختیار ملت قرار داده رو این رو هم نخوندند ؟ عجب... خب توی رساله ها جزئیات کامل شرح داده نشده زمانی که ایشون میخوان ازدواج کنند و میدونند تجربه ای ندارند بهتر میبود در درجه اول از مادر خودشون کمک و راهنمایی بگیرند و برای مراحل معاشقه هم از پدر !!!!!

به خاطر این حرف من رفتن و یه فیلم سک... برای اولین بار دیدن
    این کار واقعا اشتباه بوده و مسائل دینی و مذهبی من کار ندارم هر کی مسئول کار خودشه... چیزی که به این فرد منتقل میکنه احترام نذاشتن به همسر خودش در درجه انسان هستش ! اشتباه هر دو نفرتون مرتکب شدید بهتره که مطالبی رو در مورد این به شوهر آینده تونگوش زد کنید که چطور شما رو باید آماده کنند (ازدواج مسئولیت میاره) بعد در مورد نحوه نزدیکی باید مطالبی رو بخونند ، توی همایش سکسولوژیست ها هم در موردفیلم های آموزشی kama sutra بحث زیاد بود که توصیه میکنم منبع مناسبی هم هستش.

بعد از اون سوالاتی در مورد عادت ماهیانه خانم ها پرسیدن و بدن خانمها که باز هم فهمیدم اطلاعات صفررررررررررر
    صحبتی که در بالا زدم، مربوط میشه به مادرشون که باید ایشون رو آماده کنند.

خلاصه همه این موارد باعث شده من فکر کنم بهتره عطای ایشونو به لقاء شون ببخشم و بی خیالشون بشم !!
    در ایران به دلیل نداشتن مهارت شوهر کار به طلاق کشیده میشه و خیلی کم سردی همسر، از اونجایی که ایشون انکار میکنند که چیزی میدونند برای زندگی مشترک بهتره که با هم همکاری کنید، در مراحل اول بهتره که زمان نزدیکی برای هر دو نفرتون کم باشه هم اینکه scar هایی که در اولین رابطه به وجود میاد سریعتر خوب بشه و فشار کمتری شما متحمل بشید هم اینکه ایشون 100 درصد از زود انزالی هم رنج میبرند ولی به مرور بهتر میشند. این مورد رو حتما باید متخصص زنان هم در میون بذارید که بهتر راهنماییتون کنه که از چه ابزار هایی باید استفاده بشه.
    ازدواج مهارت میخواد درسته که ایشون اظهار میکنه که بی اطلاع هستش ولی شما از الان توجیه شدید که ایشون این مهارت ویژه رو ندارند ولی آیا این فرد نکات مثبتی داره که میتونید با اون زندگی کنید، سکس نهایتا بین 30 تا 4 ساعت طول میکشه اگر زوجین گرم باشند هم در هفته 3 بار اتفاق میوفته (بعضی ها هر روز).
    باید از طرفتون بپرسید که هدف اصلیش از ازدواج چی هستش،

اما اولا نمی دونم درسته به خاطر این موضوع این خواستگاری رو بهم بزنم ؟

اگر فرد مورد نظرتون از نظر اخلاقی قابل تحمل هستند و شناخت در مورد اخلاقشون دارید، زمان بدید.
    و دوما به خودش ، خانوادش و خانوادم بگم
    وظیفه آقا پسر هستش که با خانواده اش درست بشینه صحبت کنه، اگر روش نمیشه صحبت کنه که خاک بر سرش
    اگر از دست ایشون شاکی هستید که بهتره که مادر شما با مادر طرفتون صحبت کنند

علت ماهواره نداشتنشون هم مذهبی بودنشونه . حتی به گفته خودشون تا به حال حتی بدن یک خانم نیمه برهنه رو هم ندیدن. تقریبا یکی دو درجه از من مذهبی تر هستن.

من حتی در مورد دوستاشون پرسیدم . گفتم خب از اونا یاد می گرفتی . گفتن که ما در مورد این مسائل حرف نمی زدیم. البته یکی دو تا از دوستانشون رو تو این مدت شناختم و بچه مثبت تر از خودش هستن !!
    با توجه به تجربه ای که با این افراد دارم بله همچین مواردی رو دیدم، از اونجایی که مذهبی تشریف دارند بهتره حقوق اولیه خودتون رو مطالبه کنید تا مبادا به بن بست بخورید (البته این آقا پسر گل تجربه سکس نداشتند هم خوبه هم بد چون اگه بهشون مزه کنه معلوم نیست برند سراغ یکی دیگه)
    صحبت های قبلی رو تکرار نمیکنم

در پیرو صحبت های مهردخت:
    برای من هم عجیبه این رفتار. به قول این دوستمون اگر از لحاظ جنسی سالم باشند ایشون یعنی سرد نباشند
    با توجه به عکس العمل ایشون نسبت به فیلم مستهجن، رد میشه. ولی بد نیست آزمایش برای هورمون تسترون و تعداد اسپرم هم برند (موکول کنید به آینده چون این حرکت استرس زا هستش) - تا به حال موقع صبح نعوذ نداشته باشند باید شک کرد.

در پیرو صحبت های مصباح الهدی:
    آخه من خوندم آقایون خیلی راحت تحریک می شن
    این نشون دهنده عواطف جنس مرد هستش، ما مرد ها آدم های ساده ای هستیم که راحت گول میخوریم (بلا نسبت بعضی ها)

2. 4 کاربر از پست مفید Less Than Nothing تشکرکرده اند .

mansor (شنبه 30 فروردین 93), meinoush (یکشنبه 31 فروردین 93), negaran (شنبه 30 فروردین 93), دختر بیخیال (شنبه 30 فروردین 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)