سلام
منم موافقم که دور از ذهنه که ایشون واقعا همینگونه که نشون میدن باشن. البته با مشاوره خوب رفتن مشخص میشه.
اما یبار برای منم این مورد پیش اومده بود طرف خودشو خیلی مثبت نشون میداد من اینجا درجورد فیلم های پورن خونده بودم خودمم نمیدونستم چیه اینجا فهمیدم که دیدنشون درست نیست، اصلا من از محتواشونم خبر نداشتم اسمشم تاحالا نشنیده بودم.
بعد که پست های اینجارو خوندم نگران شدم سعی کردم.سربسته یه چیزهایی بپرسم. اما ایشون خودشونو خیلی مثبت نشون دادن و گفتن نمیدونن چیه و حتی گفتن میرن سرچ کنن ببینن چیه.
یعنی مم خیالم راحت شد که حتی مثه خودم اسمشم نشیدن و نمیدونن چیه، بعد گیر دادم که حااالا زیادم خوب نیست اتفاقا خوبه نمیدونین و نرین سرچ کنین و نخواین بفهمین.
از من اصرار که نبینین از ایشون اصرار که میخواین بفهممن .دیگه کار بجایی رسید من عذاب وجدان گرفتم که پسر مردم و از راه بدر کردم.و اگه ببینن و معتاد بشن چی میشه و .... :)))) ( یعنی سادگی ببینین تا چه حد بود )
دیگه خلاصه ایشون میرفتن سرچ میکردن و میخواستن دانلود کنن که جتی ببنینن و منم حرص میخوردم عجب کاری کردم، جتی بار اول که سرچ کردن گفتن بمن اینقدر حرص نخورین من سرچ کردم چیز بدی نیست یه سبک نقاشیه.
من ساده باور کردم اخه خودمم تاحالا سرچ نکرده بودم ببینم چیه، فقط اینجا خونده بودم. سرچ که کردم دیدم همه ساییتا فیلتره که، اتفاقا فیلتر شکنم خراب شده بود نمیتونستم با اون برم ایشون گفتن با فیلتر شکن سرچ کردن.
منم گفتم اوکی بیخیال شین حالا پس. اما ایشون مسر بودن بیشتر تحقیق کنن، بعد یهو بهم گفتن با قیلتر که رفتن عکسای ناجور دیدن و منو بازخواست کردن بابت دونستن این چیزا. خلاصه که من که حسابی دلخور و ناراحت شده بودم از آخر گفتن نقش بازی کردن قبلا از طریق دوستانشون فهیدن این چیزا چیه.
ماشالله تو دروغگویی و بازیگری استاد بودن، چون خانواده مذهبی ای داشتن بهشون میخورد که بچه مثبت باشن اما اصلا نمیخورد که اینقد قشنگ نقش بازی کنن.!!!
برای همین خیلی مراقب باش. بهتره برین پیش مشاوری که میدونی کارشو بلده قبلشم خودت تنا برو از نگرانیات بگو.
اگه دروغ و نقش بازی باشه مثه مورد من بهتره بازم علتشو جویا بشی.
اما مورد من که این اولین و آخرین دروغشون نبود. بهتره حواستو خوب جمع کنی.
اما اگه حقیقت داره که بهیچ عنوان نذار با فیبم دیدن بفهمن اینا اصلا مناسب نیست.
بعدشم این فیلمارو از کجا گیر آوردن؟؟ دوستانشون که کلا گفتین خیلی مثبت تر از خودشونن! !!
درکل نذار فیلم بیننن، با مشاور صحبت کن اونجا میگن کلاس های اموزشی دارن برای زوج های جوان.

علاقه مندی ها (Bookmarks)