همون کاری که منم باشم میکنم
عشق و علاقت را بهش زیاد تر کن.
هیچوقت این جمله را یادم نمیره 3تا روانشاس تلویزیون نشان می داد کنار هم نشسته بودن یکیشون که باتجربه هم بود یه چیزی گفت واقعا لذت بردم.می گفت:
اگه یکبار به همسرت در روز میگی دوست دارم 10 بارش کن اگه 10 بار میگی 100بار بگو و اگه 100 بار میگی 1000 بار بهش بگو دوست دارم بهش نشون بده برات باارزشه و قدرشو میدونی.میدونم سخته دادا 44 سالته ولی هنوزم جوونی
چرا نمیرین دوتایی بیرون گردش خرید تفریح باهم برین پارک سینما خانومت داره به زبان بی زبانی به شما میگه این وسط توی زندگیش داره خلاء احساس میکنه و داره این خلاء را با دوستاش پر میکنه مطمئا دوستاش خانوم هستن و خیالت راحت باشه چون شما مرد وفاداری هستی
و بانوان هم قدرشناس اینجوری مردا هستن.
خودتو بیشتر بهش نزدیک کن بشین یکبار باهاش صحبت کن بهش بگو عزیزم من یکم ناراحتم احساس میکنم داریم از هم فاصله میگیریم دوست دارم مثل روزای قدیم که با هم عشاقانه تر بودیم باشیم و دوباره سعی کنیم به اون روزا برگردیم میخوام تلاشمو کنم اگه تو هم کنارم باشی که خیلی زودتر به نتیجه میرسیم.
بعدش در مورد گوشی بگو داری یکم اذیت میشی بهش بگو بهش اطمینان داری ولی نگرانی بینتون فاصله بیوفته 
احساستو بیان کردی
حرفتو زدی
بهش احترام گذاشتی
بهش نشون دادی بهش اطمینان داری
حریم شخصیشو رعایت کردی
انشاالله که حل میشه
- - - Updated - - -
بانو هم آوا من کی خدایی نکرده این حرفو زدم!!!!!!!!!
من فقط حرفم اینه اگه در نقطه ای ضعف داریم بهتره با نقاط مثبت رفتاری و شخصیتیمون اون خلاء را پر کنیم
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
علاقه مندی ها (Bookmarks)