با سلام
ما در اوایل گشایش تالار همدردی چنین هرز روی ها انرژی کاربران را به خاطر فقدان قوانین منسجم داشتیم.
برای اینکه حقی از کسی ضایع نشود ، خواسته ایم که همه کاربران محترم در چارچوب آن فعالیت کنند. لذا نمونه ای که شما مثال زدید پیشاپیش در قوانین تکلیفش مشخص شده است. اگر کاربری نسبت به پستی مسئله داشت باید آن را گزارش کند و مدیران بررسی کنند. که چنین گزارشی در مورد 2 پست مذکور از شما ندیدم.
2 پست مذکور هم از وسط کار هست. یعنی قبلش مطالبی بوده است. بعد این 2 پست هم بوده است و بعد هم پست های دیگر.
آنچه که من در پست قبلی از نظر مشاوره ای اشاره کردم باز هم می گویم عمومی بود. چون بنده مسائلی که صرفا مبتلا به یک مراجع خاص هست را از طریق ایمیل یا پیام خصوصی گوشزد می کنم و این را همه کاربرانی که مورد خطابم تا کنون به این صورت بوده اند گواه هستند.
بنده به طور کلی گفتم. که طعنه آمیز سخن گفتن، گزنده صحبت کردن و .... آفت تعاملات ما می باشد.
همه اعضاء همدردی نور چشم بنده هستند. و به آنها احترام می گذارم. لیکن ما به خاطر پرهیز از اینکه کاربران انرژیشان در بگو مگوها و سایر موارد هدر رود ، گفته ایم که طبق قوانین عمل کنند و با گزارش کردن به مدیر و عدم جواب دادن و مجادله در محیط های عمومی تالار به انسجام و اتحاد تالار همدردی کمک کنند.
به هر حال اگر بنده هم مبهم صحبت کردم. یا طعنه آمیز صحبت کرده ام. ضمیر مرجع به خود من هم بر می گردد.
وقتی توصیه ای درست هست خود گوینده بیشتر مستحق هست که آنرا به کار گیرد.
من گاهی پستهای خودم را دوباره خوانی می کنم تا بررسی کنم که به کسی با کنایه، تحقیر و... آسیب نزده باشم. همه ما نیاز داریم دلسوزانه و شفاف به هم کمک کنیم تا هر روز ضعفی از خود را از بین ببریم یا حداقل پیشگیری کنیم.

)

علاقه مندی ها (Bookmarks)