سال نو شما هم مبارک
دوست عزیز احساس من اینه شما یک تفکر مردسالارانه ی شدید ، خود بزرگ بینی ، از خود راضی ، ریاست طلب و نگاهی ابزاری و تحقیر آمیز به زن دارید ...
قطعا سواد داشتن یا نداشتن ملاکی برای سنجش ارزش های انسانی نیست اما ظاهرا شما با دختری بیسواد ازدواج کردید تا زیر دست شما باشه و بتونید بهش حکم رانی کنید ...
و این بر میگرده به روحیه ی مرد سالارانه ی شما ...
بهتره بدونید شما به واسته ی مرد بودنتون هیچ برتری نسبت به زن ندارید ...
زن و مرد با هم مساوی نیستند اما نسبت به هم برتری ندارند ، پس بهتره اینقدر مرد بودن خودتون رو به رخ نکشید ... چو مرد بودن یک جنسیت نیست بلکه یکسری ویژگی های اخلاقی باعث میشه یک نفر مرد باشه یا فقط یک نر باشه !
قطعا کسی که از رفتار مردسالارانه ی خودش لذت میبره و از این اینکه همسر و خانواده ی همسر خودش رو در موضع ضعف قرار میده و از این کار لذت میبره ........
واقعا خیلی مضحکه که شما از این که همسرتون درب ماشین رو بلد نیست باز کنه لذت میبرید و خوشحالید که مغز همسرتون باکره هست !!!!!! واقعا این چه اصطلاحه توهین آمیزیه ؟ باکره بودن مغز یعنی چی ؟
واقعا این که یک نفر تا 29 سالگی پای صندوق رای نرفته نشانه ی احساسی و پاک بودن خانواده است ؟
از اون خنده دار تر !! شناسنامه ی باکره ؟!!!!!!!!!!
من به عنوان یک پسر برای این طرز تفکر شما واقعا متاسفم دوست عزیز ...
مطمئنم شما از کودکی مشکلاتی در پیرامونتون بوده که الان در بزرگسالی همچین تفکرات و شخصیتی دارید ...
فکر کردین چون پول دارین و نر هستین همه ی دختر ها در چنگ شما هستن و میتونید حکمرانی کنی ؟
از همه ی دوستان و مدیریت سایت معذرت میخوام ، من تا به حال همچین پستی نداشتم ...
اما ایشون اینقدر وقیحانه و توهین آمیز حرف زدن که مجبور شدم که جوابشو بدم ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)